Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti elítélitek a melegeket?
A mai világban inkább azok száma jelentős,akik elfogadják a homoszexuális embereket,mégis azt látom,hogy van ahol még degradálják,kigúnyolják őket.
Igazából a melegek semmi rosszat nem tesznek,tehát szerintem az,hogy egy ember kivel fekszik le,kivel éli a nemi életét a 4 fal között,az magánügy.
A felvonulást persze én is elítélem,felesleges magamutogatás,de a melegek jelentős része így van ezzel :D
Tehát én nem érzem úgy hogy kevesebbek,értéktelenebbek lennének,mint bármely más ember.....
"Nem kell nekünk rózsaszínű elkorcsosult élet
Erkölcsösen, neveljük a gyerekeket
Radiátor vagy neked aberált a képed
A jelszó: Járj inkább lánnyal, ezt ne felejtsd el!"
[vádló bitófák - MÁSként. Sing Sing - halál a májra feldolgozás.]
a homár rambóknál már csak 1 gusztustalanabb dolog van:
az őket népszerűsítő média :D komolyan lassan már sikk köcsögnek lenni..
"Egy lapon vannak a pedofilokkal."
Ez azért nagy baromság,eléggé hiányos intelligenciára vall
az ilyesfajta összehasonlítás :D
Pedofil: kiskorúakat ront meg,nagy valószínűséggel maradandó
sérülést okoz egy ember lelkében.A pedofilok általában erőszakkal rontanak meg kiskorú gyerekeket.
Meleg: a saját nemével szexel,mindkét fél örömére itt hol az erőszak?
Ekkora idióta összehasonlítással,rég találkoztam :D
Én vagyok primitív?
Legalább olvasnád végig amit írok.
Nem minden pedofil erőszakolja meg a gyereket, valamelyik játékként kezeli és a gyerek is játékként fog hozzáállni.
Külön kiemeltem, hogy nem minden pedofil erőszakos!!!!!!
Még az a kérdés is foglalkozhat,hogy sokszor látni,hogy pár válaszoló rendszeresen válaszolgat,keresi a meleg témájú kérdéseket.....miközben szapulja a melegeket.
Tehát nem egy olyat láttam,hogy egy azon válaszoló,szinte minden kérésnél jelen van.....
Ez egyfajta elfojtott,álcázott érdeklődés lehet?
Tegyük fel,hogy én vmi oknál fogva utálom a melegeket,de nem tudom miért,csak úgy utálom.
Akkor az a normális,ha utálatom jeléül rendszeresen megkeresem a meleg témájú kérdéseket,majd folyton írok valamit,mert úgy érzem muszáj foglalkoznom a meleg témájú kérdéssel,és nem bírom ki hogy ezt ne tegyem meg,még ha akár vmi ocsmányságot is,de valamit mindenképp írnom kel....
Ha én ennyire utálok vmit,ez a normális,vagy az,hogy ha látom hogy a kérdés meleg téma,akkor meg se nyitom,mert én utálom a meleget,ezért utálom az ilyen kérdéseket is,és válaszolni sem szeretnék rájuk.
Pl ha én utálom a Barátok közt-öt,akkor nem ülök le,és nem nézem,hangoztatva,hogy mennyire utálom :D
13.: na na na :D nem minden pedofil erőszaktevő.
az is pedofil aki ilyen videókat képeket néz esetleg készít.. [oké utóbbit lehet pénz okán is de valszeg nem undorodik tőle..]
valamint melegek között is akad erőszaktevő szerintem..
az összehasonlítás teljesen helytálló szerintem. mind 2 szexuális aberráció.
ha mégsem helytálló akkor azért mert a pedofília elég modern fogalom, pár száz éve ha biológiailag képes volt gyereket nemzeni onnantól már szabad vala a pálya :) ma ez még akár pedofília is lehet.
Igen,mérhetetlenül primitív :DD
De látom felesleges megismertetnem téged a ténnyel.....
"Nem minden pedofil erőszakolja meg a gyereket, valamelyik játékként kezeli és a gyerek is játékként fog hozzáállni.
Külön kiemeltem, hogy nem minden pedofil erőszakos!!!!!!"
Akkor is bűncselekmény....nem érted.
Hiába vesz rá édességgel egy 8 éves kislányt,bűncselekmény.....
a melegség nem bűncselekmény....
kérdező: pedig a barátok közt néző közönsége fele kb így tesz :D
meleg kérdésekre válaszolás: néha én is szoktam. elítélem a melegeket.. ateista is vagyok mégis elolvastam a bibliát :D ha elítélsz vmit akkor nem árt ha tudod mi az :)
"valamint melegek között is akad erőszaktevő szerintem.. "
Megint egy hülye összehasonlítás
Valamint,a heterók között is akad erőszaktevő szerintem,nem :D?
tehát csak a melegek szoktam erőszakoskodni?
Nem értem....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!