Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti elítélitek a melegeket?
A mai világban inkább azok száma jelentős,akik elfogadják a homoszexuális embereket,mégis azt látom,hogy van ahol még degradálják,kigúnyolják őket.
Igazából a melegek semmi rosszat nem tesznek,tehát szerintem az,hogy egy ember kivel fekszik le,kivel éli a nemi életét a 4 fal között,az magánügy.
A felvonulást persze én is elítélem,felesleges magamutogatás,de a melegek jelentős része így van ezzel :D
Tehát én nem érzem úgy hogy kevesebbek,értéktelenebbek lennének,mint bármely más ember.....
"Rühellem őket,főleg mikor provokálóan vonulgatnak, meg agresszívan rikácsolnak toleranciáról. Undorító az ösztönéletük."
Abban egyetértek,hogy a felvonulás felesleges provokáció,a normális melegek (meleg és b.zi két külön kateg.)nem szoktak senkit provokálni,és rühellik a felvonulást.
Ezt megértem,két ember szexuális életéhez viszont senkinek semmi köze,magánügy akit ez zavar,annak gondolom oka van,mint Mókus bácsi esetében pl a látens melegség.....
Konkrétan volt egy olyan (elvileg) heteró ismerősöm,aki folyton negatív megjegyzéseket tett a melegekre,viszont mikor nyíltan felvállaltam,kettesben ajánlatot tett nekem....
"Pl én azért pontozom le azokat, akik köpködnek a melegekre, mert igazságtalan és káros embereket olyasmiért elítélni, amiről nem tehetnek"
És röhejesen ostoba dolog olyan dologra büszkének lenni, amiről nem tehetnek. Ergo a [CENZORED] anyjukat a felvonulgatóknak, nincs mire büszkének lenniük.
"Minden értelmes ember látja, hogy a felvonulás az egymás megértésének, elfogadásának ünneplése"
Igen, ez az agymosó duma. Hogy csak a "buta" embereknek nem tetszik. És ez a liberális véleménydiktatúra: meg akarják szabni, hogyan gondolkodjunk erről.
Viszont van egy rossz hírem: annyira nem sikeres az agymosás, mert az emberek többsége szerint a felvonulás - ellentétben azzal, amit te is állítasz - a provokációról szól, és a hirdetett céljaival épp ellentétes hatást vált ki. És ezen emberek közt vannak bőven mérnökök, orvosok, tanárok, egyetemi professzorok. Ha rájuk te azt mondod, hogy nem értelmes emberek, akkor nyilvánvaló, hogy te vagy az, aki tévedsz.
"Aki szerint a másiknak félelemben és szégyenben kéne élnie a szexuális beállítottsága miatt és olyan elveket hangoztat, amik ezt propagálják"
A probléma az, hogy csak két végletet látsz: félelemben és szégyenben élni vs. felvonulgatni és ráerőltetni a gondolkodásodat a mindenkire.
Holott lenne egy olyan verzió is, hogy mi elfogadjuk, hogy léteztek. Nem bántunk titeket, nem nézünk le, nem különböztetünk meg. Normálisan élünk egymás mellett. Cserébe viszont tiszteletben tartjátok azt, hogy mi nem akarunk felvonulgatást, meg hogy sokunknak felfordul a gyomrunk, ha meglátunk egy csókolózó meleg párt, ezért nem szívesen nézzük ezt, azt meg pláne utáljuk, ha ránk akarják kényszeríteni, hogy ezt szeressük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!