Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti elítélitek a melegeket?
A mai világban inkább azok száma jelentős,akik elfogadják a homoszexuális embereket,mégis azt látom,hogy van ahol még degradálják,kigúnyolják őket.
Igazából a melegek semmi rosszat nem tesznek,tehát szerintem az,hogy egy ember kivel fekszik le,kivel éli a nemi életét a 4 fal között,az magánügy.
A felvonulást persze én is elítélem,felesleges magamutogatás,de a melegek jelentős része így van ezzel :D
Tehát én nem érzem úgy hogy kevesebbek,értéktelenebbek lennének,mint bármely más ember.....
Ha egy meleg erőszakoskodik,azért nem a melegeket kel elítélni,hanem az illetőt.....de azt hittem ez egyértelmű
vagy ha egy heteró megerőszakol egy lányt,majd megfolytja,akkor egy meleg azt mondja,hogy fúúúj elítélem a heteró férfiakat,mert erőszaktevő,mocskos emberek.....
"elítélsz vmit akkor nem árt ha tudod mi az :)"
persze :)
viszont én olyanokra gondolok,akik rendszeresen látogatják az ilyen jellegű kérdéseket,és az 1. válaszolók között vannak.....
azért ha én tényleg utálnék valamit/valakit,hamar megunnám a ráfordított időt......minek foglalkozzak olyannal,ami nem érdekel
ha sokat foglalkozok vele,akkor viszont csak érdekel....érted?
na meg van kinél nincs kellő intelligencia!
hol írtam h csak a melegek erőszakolnak?
arra világítottam rá [és ezt minden értelmes egyén felfogta] hogy a pedofil nem attól elítélendő mert erőszakol hanem mert kisgyerekekhez szexuálisan vonzódik.
ez akkor is elítélendő ha egyébként csak 1 régi szülinapi képre rázz a répát egész életében :D
a meleg is azért elítélendő mert a saját neméhez vonzódik és ez nem kicsit aberrált. függetlenül attól h ez 1 meleg aki csak a szexet keresi, 1 meleg aki képes szerelmet érezni 1 másik pasi iránt, v 1 meleg aki heterot / meleget erőszakol napestig.
a liliomtiprás nyilván elítélendő ahogy a nemi erőszak is de ezek az alap identitástól függetlenül elítélendőek. egy liliom tipró pont annyira irtandó mint egy erőszaktevő.
értem. és megint nem érted :D
h viseltethetsz 1 tárgy / személy iránt?
[3 alap eset.]
- szereted
- utálod
- nem érdekel
ha szereted / utálod akkor foglalkozol vele.
ha nem érdekel akkor nem veszel róla tudomást
a szeretet / utálat ellentétei egymásnak ha a kettő együtt van akkor ambivalens érzelmekről beszélünk
viszont a szerelem - nem érdekel és az utálat - nem érdekel már kizáró ellentétei egymásnak [paradoxon]
ha az egyik megvalósul a másik lehetetlenné válik.
TEHÁT nem mond ellent az utálatnak az ha rendszeresen meleg kérdésekhez írsz. bár tényleg időpocsékolás.
Megvan bizony.....de úgy látom felesleges tépnem a számat....
"valamint melegek között is akad erőszaktevő szerintem..
az összehasonlítás teljesen helytálló szerintem. mind 2 szexuális aberráció."
Az összehasonlítás teljesen helytálló? :D
Akkor még egyszer leírom!
Az egyik bűncselekmény,a másik teljesen legális...
Mi ebben az azonos?
De tudod mit?
Válaszolnod sem kell.....beleuntam...."fegyvertelen" emberekkel nem szeretek párbajozni....
Nem ítélem el őket.:D Azért nem,mert most minek?Jobb lesz attól nekem?Nem hiszem.
17/L
"ha szereted / utálod akkor foglalkozol vele."
Na erre még reagálok,aztán tényleg ennyi volt.
Akkor lehet én vagyok hülye,de ha utálok valamit,én kerülöm az a dolgot/témát.....
Tehát!
Ha nem érdekel a gén manipuláció,sőt kifejezetten taszít a téma,nem olvasok ilyen jellegű témákat,kérdéseket.....
Ha én utálok valamit,kerülöm az utálatommal kapcsolatos mindenfajta érintkezést....hisz minek foglalkozzak valamivel,amiben nincs örömöm,idegesít a dolog?
Ha te annyira intelligens lennél,tudnád hogy a negatív dolgok negatív hatással vannak ránk,ezért az a legbeváltabb dolog,ha a negatív dolgokat mellőzzük a környezetünkből... :D
Szerintem nem az,hogy ott foglalkozok a számomra negatív dologgal,ahol csak tudok,lehetőségem van rá......
h tudtam h ez jön :D ezért készen van a válaszom:
a gyilkosság miért rossz? a morális tartalom vagy a jogi teszi azzá? egyértelműen a morális.
valami ami "rossz" nem feltétlenül illegális és ami illegális nem feltétlenül rossz.
egy köznapibb példa: fű vs alkohol. az egyik illegális a másik nem. ül 1 betépett ember és 1 részeg 1más mellett, melyik elítélendőbb? 2 értelmes válasz lehetséges: 1.: mindegyik ugyan annyira rossz. 2.: a részeg. miért? mert kettő közül a részeg a potenciális veszélyforrás! [feltéve h nem Sthol buci vagy :D]
egy normális embert a moralitás fog meggátolni valami elkövetésében és nem az h 1 öltönyös idióta azt mondta h ez bűn. ha a gyilkosság hirtelen legális lenne 1 egészséges ember akkor sem kezdene mészárlásba.
valamint a moralitás jóval korábban jelent meg az emberben mint a törvénykezés :) a törvénykezés a moralitásra épül.
morális értelemben rossz az ha mondjuk: letépsz 1 hóvirágot és haza viszed mondjuk őő a húgodnak [akit nem kaptak el a pedofilok.]? nem. illegális? de még mennyire.
tetszik érezni a különbséget a rossz és az illegális között?
nekem nincs problémám a fegyvertelen ember elleni párbajjal csak én ezt kivégzésnek hívom :) mission completted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!