Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » A Gqlty oldal (aki ismeri)...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A Gqlty oldal (aki ismeri) miért nem működik? Másnál is azt írja, hogy megszűnt az oldal működése?

Figyelt kérdés
Egyik nap még használtam, a másik nap már "befejezte a működését", és nem értem, mert semmi előjele vagy említés nem volt.

2023. febr. 23. 06:52
 81/106 anonim ***** válasza:
100%

Hát igen,aki ezek után még bízik benne az vagy nagyon kanos vagy nagyon hülye. Ennek semmi értelme hogy X időközönként állandóan a nulláról kell elkezdeni az oldalt feltölteni posztokkal, legalább megmaradnának a régi tartalmak,de nem.

Kéne egy olyan hely hogy amit oda felteszel az örökre ott is marad,nem egy balf@sz idegállapotán múlik hogy meddig bírja idegekkel és töröl mindent ha úgy tartja kedve.

2023. okt. 31. 06:10
 82/106 A kérdező kommentje:

Teljesen egyetértek veletek...

Az utóbbi időben nem is használtam már az oldalt, mert számomra kivitelezhetetlen volt, hogy heti rendszerességgel töltsék fel tartalmakat. Szívesen használtam volna pedig, alapból egy tök jó ötlet, hiánypótló. Őszintén szólva a mostaninál az előző is jobb volt, nem volt időkorlát, gyűjtöttem a krediteket amikor én akartam, közben használhattam az oldalt, beszélgethettem. De ez a mostani rendszer és az adminok hozzáállása nagyon elvette a kedvem, szinte minden korlátozva volt. Privát tartalmakhoz már kb. esélytelen volt hozzájutni, ha csak a feltöltő direkt nem állította nyilvánosan a posztot. És koronát szerezni elég nehéz volt, többen panaszkodtak, hogy hiába töltenek fel, alig jár nekik korona, vagy semmi.

Tényleg vicc, hogy ez a Sam ennyire kiszámíthatatlan, nem fogadja el a konstruktív véleményeket és kritikát, inkább törli az oldalt. Ki fogja ezek után újra feltölteni a dolgait? Gondolom neki minden le van mentve a gépére.

Szóval ja, én is csalódott vagyok, kár hogy nem tudott kiépülni egy jó kis társaság, beszélgetések, tapasztalatcsere, barátkozás. Helyette marad itt a gyakori, mert más nincs nekünk...

Amúgy az LPSG angol/amerikai oldalt ha ismeritek, onnan vette az ötletet Sam szerintem. Bár az is korlátozottan használható, bizonyos tartalmakért azt hiszem elő kell fizetni.

2023. okt. 31. 06:51
 83/106 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok!

[link]

Létrehoztam egy pótló csoportot.

Itt nincs olyan szintű szabályozás, mint az oldal esetében.

Sokkal kötetlenebb a beszélgetés, könnyebb kapcsolattartás egymással.

A tartalmak amennyiben normálisan vannak megosztva, a keresést használva pl ha még van adva megosztáskor az onlyfans név, akkor sokkal egyszerűbb.

Nincs koronás rendszer.

2023. okt. 31. 07:26
 84/106 anonim válasza:
100%
Tudsz esetleg küldeni még egy meghívót?
2023. nov. 10. 12:05
 85/106 anonim ***** válasza:
100%
Megszüntettem a csoportot 1 hét után, mert nem jelentkezett be senki, így gondoltam nincs rá kereslet, szóval nem tudok meghívót küldeni, mert nincs mire
2023. nov. 10. 13:54
 86/106 A kérdező kommentje:
Újra elérhető az oldal...
2023. dec. 7. 07:14
 87/106 anonim ***** válasza:
100%
A hisztikirálynő Samtől még a hideg is kiráz, ahelyett hogy eltipegne a tütüjében már máshová. Még több szabály stb. Vicc az egész
2023. dec. 7. 13:51
 88/106 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom...én ha belépek a adataimmal akkor egyből azt írja ki hogy az oldal bejezte a működését...szóval egyértelműen nem kivánatos személy vagyok Sam-nek 😁 Lehet ha ennyire utál akkor teszek már róla hogy tényleg utáljon és szarrá fogom leakelni a régi ViP anyagokat egyszer a közel jövőben xD
2023. dec. 10. 13:49
 89/106 anonim ***** válasza:
100%

Mindenkinél ezt írja. Külön menügomb van, azt hiszem kapcsolatfelvétel a neve, ott kitölteni az adatokat, utána kapsz egy kódot és úgy tudsz azzal regisztrálni, amennyiben Sam ügydönt hogy lehetsz az oldal tagja.

Kicsit ez ilyen:

Járulj királynőd színe elé, akitől esdekelhetsz a bebocsátásért, és ha jóváhagyja, akkor kapsz egy kulcsot ami a királyságot nyitja. Legyezgetve ezzel a hiúságát, és támogatva az irányításmániáját. Ám csak 56 órán át van nyitva a kapu, utána ha nem dolgozol paraszt módjára és kaparsz össze 3 koronát, akkor ismét bezárul minden és nem látsz semmit.

2023. dec. 10. 13:55
 90/106 anonim ***** válasza:
100%
Hát lépjen vele kapcsolatba a jó édes k...anyukája. Elég volt a zsarnokoskodásából egy életre.
2023. dec. 10. 16:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!