Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » A Gqlty oldal (aki ismeri)...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A Gqlty oldal (aki ismeri) miért nem működik? Másnál is azt írja, hogy megszűnt az oldal működése?

Figyelt kérdés
Egyik nap még használtam, a másik nap már "befejezte a működését", és nem értem, mert semmi előjele vagy említés nem volt.

2023. febr. 23. 06:52
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ❯❯
 91/106 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom, én be tudok lépni ahogy eddig 😕 bár minek, mert semmilyen képet vagy linket nem látok, csak szöveget 😅 a privát tartalmakhoz pedig amúgy sem kapnék sosem hozzáférést kb.
2023. dec. 11. 07:25
 92/106 anonim ***** válasza:
96%
Hát ha betudsz lépni akkor neked jó,csak fel kell töltened pár képet és videót és láthatsz mindent. Legalább te nem tettél semmi rosszat az ő szemében.
2023. dec. 11. 09:21
 93/106 anonim ***** válasza:
90%
Mert azok az emberek akik tényleg normális hangvételben tettek javaslatot, vagy alkottak véleményt ők mi rosszat tettek? Nem megsértődni kellene és kioktatni mindenkit, plusz a vége felé már törölni is ezeket a konstruktív hozzászólásokat, hanem elgondolkozni rajta, de ez neki nem fog sikerülni, mert ő saját magát tökéletesnek hiszi.
2023. dec. 11. 10:28
 94/106 anonim válasza:
81%
Tegnap előtt kértem tőle segítséget és teljesen normálisan válaszolt. Arra tudok gondolni hogy a hisztizőket rakta ki, azóta nincsenek balhék megy a posztolgatás. Meg gondolom az is szerepet játszhatott hogy elhordjátok minden balfasznak.
2023. dec. 11. 11:25
 95/106 anonim ***** válasza:
96%

Szerintem ok nélkül nem kezdi el több ember is szidni.

De egyébként meg a nagy segítségről annyit, hogy régen volt a moderátori csevegő, amiben csak az adminok voltak benne. Na ott sikerült neki kifejteni a véleményét, hogy a tagok mennyire idióták (bár ő nem ilyen finoman fogalmazta meg), szóval az lehet hogy segít, mert egyébként ez a dolga, de attól még ahogy ő írta akkor retardált vagy a szemében az összes többi taggal együtt. Szóval erről a nagy kedvességről ennyit.

2023. dec. 11. 14:44
 96/106 anonim válasza:
88%
Mindenhol vannak retardált emberek meg mindig vannak olyanok akiknek nem tetszik egy rendszer, azok átkozódnak általában.
2023. dec. 12. 01:22
 97/106 anonim válasza:
100%

Nekem az itthoni netről megnyitva "befejezte a működését" ír, amiről használtam és néha töltöttem fel egy s mást, de mobilnetről megnyitva meg betölt az oldal, és a regisztrációs részt is meg tudom nyitni.

Úgy néz ki cs_ics_ka sam engem is kib_aszott volna a közreműködésért, és az oldal fentmaradásáért folytatott tevékenységemért?

Más válaszát is várom, hogy akkor most megint működik az oldal vagy sem?!

2024. jan. 15. 12:55
 98/106 A kérdező kommentje:
Nálam telefonon működik.
2024. jan. 15. 16:47
 99/106 anonim ***** válasza:
100%
Telegram csoportok sokkal jobbak. Nem tudom miért vagytok még ezen az oldalon
2024. jan. 15. 17:25
 100/106 anonim ***** válasza:
100%
97-es,igen működik...de csak adott személyeknek. Énis odáig eljutok hogy belépés vagy regisztráció, de ha megadom a belépési adataim egyből azt írja hogy megszünt.Szóval jah..az a csicska elvárja hogy pitizzél neki hogy visszaengedjen,de az is igaz hogy a telegram sokkal jobb,szóval sok kínlódást akik még a zsarnok keze alatt szenvednek az oldalon.
2024. jan. 15. 20:25
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!