Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A Gqlty oldal (aki ismeri) miért nem működik? Másnál is
azt írja, hogy megszűnt az oldal működése?
91/106 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom, én be tudok lépni ahogy eddig 😕 bár minek, mert semmilyen képet vagy linket nem látok, csak szöveget 😅 a privát tartalmakhoz pedig amúgy sem kapnék sosem hozzáférést kb.
Hát ha betudsz lépni akkor neked jó,csak fel kell töltened pár képet és videót és láthatsz mindent. Legalább te nem tettél semmi rosszat az ő szemében.
2023. dec. 11. 09:21
Mert azok az emberek akik tényleg normális hangvételben tettek javaslatot, vagy alkottak véleményt ők mi rosszat tettek? Nem megsértődni kellene és kioktatni mindenkit, plusz a vége felé már törölni is ezeket a konstruktív hozzászólásokat, hanem elgondolkozni rajta, de ez neki nem fog sikerülni, mert ő saját magát tökéletesnek hiszi.
2023. dec. 11. 10:28
94/106 anonim válasza:
Tegnap előtt kértem tőle segítséget és teljesen normálisan válaszolt. Arra tudok gondolni hogy a hisztizőket rakta ki, azóta nincsenek balhék megy a posztolgatás. Meg gondolom az is szerepet játszhatott hogy elhordjátok minden balfasznak.
2023. dec. 11. 11:25
Szerintem ok nélkül nem kezdi el több ember is szidni.
De egyébként meg a nagy segítségről annyit, hogy régen volt a moderátori csevegő, amiben csak az adminok voltak benne. Na ott sikerült neki kifejteni a véleményét, hogy a tagok mennyire idióták (bár ő nem ilyen finoman fogalmazta meg), szóval az lehet hogy segít, mert egyébként ez a dolga, de attól még ahogy ő írta akkor retardált vagy a szemében az összes többi taggal együtt. Szóval erről a nagy kedvességről ennyit.
2023. dec. 11. 14:44
96/106 anonim válasza:
Mindenhol vannak retardált emberek meg mindig vannak olyanok akiknek nem tetszik egy rendszer, azok átkozódnak általában.
2023. dec. 12. 01:22
97/106 anonim válasza:
Nekem az itthoni netről megnyitva "befejezte a működését" ír, amiről használtam és néha töltöttem fel egy s mást, de mobilnetről megnyitva meg betölt az oldal, és a regisztrációs részt is meg tudom nyitni.
Úgy néz ki cs_ics_ka sam engem is kib_aszott volna a közreműködésért, és az oldal fentmaradásáért folytatott tevékenységemért?
Más válaszát is várom, hogy akkor most megint működik az oldal vagy sem?!
2024. jan. 15. 12:55
98/106 A kérdező kommentje:
Telegram csoportok sokkal jobbak. Nem tudom miért vagytok még ezen az oldalon
2024. jan. 15. 17:25
97-es,igen működik...de csak adott személyeknek. Énis odáig eljutok hogy belépés vagy regisztráció, de ha megadom a belépési adataim egyből azt írja hogy megszünt.Szóval jah..az a csicska elvárja hogy pitizzél neki hogy visszaengedjen,de az is igaz hogy a telegram sokkal jobb,szóval sok kínlódást akik még a zsarnok keze alatt szenvednek az oldalon.
2024. jan. 15. 20:25
Kapcsolódó kérdések: