Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A Gqlty oldal (aki ismeri) miért nem működik? Másnál is azt írja, hogy megszűnt az oldal működése?
Működik az oldal, de valóban Sam ezt a kénye kedve szerint nyitogat, bezár játékát már abbahagyhagyhatná.
Az hogy Samnek nem tetszik ha valaki véleményt nyilvánít ki, az személyes probléma és nem tartozik ránk. Továbbá egyébként véleményt alkotni és azt leírni mindenkinek joga van.
Sziasztok!
Állandóan aktív felhasználója voltam az oldalnak. Most hogyan lehetséges regisztrálni? Korábbi belépési adataim természetesen nem fogadja el. Köszi, aki segít.
Sziasztok!
Én is évek óta tag voltam, a kredites rendszernél még egy darabig elég aktív voltam, viszont egy idő után rohadt nehéz volt krediteket gyűjteni.. így kb egy idő után full motiválatlan voltam arra, hogy egyáltalán hozzászóljak bármihez, ha nem volt birtokodban bármi "egyedi", akkor kb esélytelen volt, hogy az eredeti céljának megfelelően használd az oldalt. Láttam, hogy újra nyitott, viszont én is úgy jártam, hogy a régi reg adataimat nem fogadta, most viszont látom, hogy meghívásos alapon működik már a fórum. Valaki tudna esetleg küldeni nekem egy meghívót?
Köszi előre is!
A robotregisztrációk és az alvó fiókok kiszűrése érdekében, egy felhasználói fiók mindaddig inaktívként van megjelölve, amíg az aktuális perióduson belül el nem lett abból küldve legalább 2 érvényes hozzászólás (a közlemény típusú témákba írt hozzászólások nem számítanak bele), illetve ezekre összesen nem érkezett legalább 2 érvényes értékelés (kedvelés vagy köszönet).
Amennyiben a fiók a periódus végéig inaktív marad, automatikusan megszüntetésre kerül.
Ez röviden csak annyit jelent, hogy két hét alatt kell legalább 2 hozzászólást írni. Az értékelési kikötés azért van, hogy ne spam hozzászólások szülessenek, hanem legalább 1 embernek legyen hasznos (kedvelés vagy köszönet).
A bejelentkezésnél kapott "Inaktív fiók" üzenettől nem kell megijedni. Ez csak azért van, mert ma 0 óra 0 perckor indult az első 14 napos periódus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!