Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » A Gqlty oldal (aki ismeri)...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A Gqlty oldal (aki ismeri) miért nem működik? Másnál is azt írja, hogy megszűnt az oldal működése?

Figyelt kérdés
Egyik nap még használtam, a másik nap már "befejezte a működését", és nem értem, mert semmi előjele vagy említés nem volt.

2023. febr. 23. 06:52
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
 101/106 A kérdező kommentje:
Milyen telegram csoportok? Mesélnétek ezekről?
jan. 16. 20:55
 102/106 anonim válasza:
88%
A továbbiakban a [link] címen érhető el.
febr. 3. 06:09
 103/106 anonim válasza:
96%
Hát nekem ugyanúgy a "befejezte a mukodeset" ír... 😅
febr. 9. 17:52
 104/106 anonim ***** válasza:
96%
Nekem is azt írja, de nyugodtan értsd úgy hogy ki vagy tiltva! Csak nyilván Sam egy sunyi és nem azt írta oda.
febr. 10. 05:44
 105/106 anonim ***** válasza:
96%

Én kíváncsiságból kértem kódot 1 hete már, de nem kaptam. Pedig csak emiatt csináltam Freemailes email címet.

Maradok a telegramnál. Amikor még fent voltam az oldalon, akkor is ahogy láttam, az anyagok nagy része onnan volt. Egy ismerősöm szerint sem éri meg, a koronás rendszer továbbra is meg van, Sam pedig nem változott, továbbra is ugyanolyan elviselhetetlen (nem írhatok csúnya szót) mint volt. Szóval részemről ennyit az oldalról.

febr. 10. 06:29
 106/106 anonim ***** válasza:
100%
105 - Ha nem titok melyik / milyen telegramnál maradsz? Engem érdekelne, de lehet másokat is.
máj. 6. 23:37
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!