Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A Gqlty oldal (aki ismeri) miért nem működik? Másnál is azt írja, hogy megszűnt az oldal működése?
Figyelt kérdés
Egyik nap még használtam, a másik nap már "befejezte a működését", és nem értem, mert semmi előjele vagy említés nem volt.2023. febr. 23. 06:52
21/106 A kérdező kommentje:
Legyünk pozitívak szerintem. Örüljünk annak, hogy újraindul van ilyen magyar oldal, és vannak akik a saját szabadidejüket, energiát és valószínűleg pénzt áldoznak erre nekünk, viszonzás nélkül.
2023. júl. 24. 17:27
22/106 anonim válasza:
De a tiszteletre már nem áldoznak.
23/106 A kérdező kommentje:
De igen, mert dolgoznak értünk, és kapunk üzenetet is. Nem tudjuk mekkora munka ez, nem értünk hozzá, csak látatlanban a kényelemben szidjuk őket. Mi nem tiszteljük azokat, akik ezt csinálják
2023. júl. 24. 18:51
24/106 anonim válasza:
Jaj te szent lélek. Remélem nem zavar, hogy csak a kislábujjad van kint már a hátsójukból.
Egyébként blogot te is létrehozhatsz. Nem akkora tudomány egyébként, mint aminek tűnik.
25/106 A kérdező kommentje:
Hééé ez azért túlzás 😅 Nem értek hozzá, fogalmam sincs, hogy kéne nekifogni, kezelni, fenntartani
2023. júl. 24. 20:29
26/106 anonim válasza:
Nálam már eljátszották a bizalmamat, úgyhogy nem fogok újra regisztrálni.
Ráadásul még mindig nem működik. És ki tudja hány ilyen leállás lesz még...
27/106 anonim válasza:
Igen, ez a néhány nap már nagyon nem néhány nap. Tisztelet a leendő tagok iránt nincs. Én sem fogok regisztrálni újra.
28/106 A kérdező kommentje:
Én is sajnálom. Dr azért kíváncsi vagyok. A jó munkához idő kell 😅
2023. júl. 28. 16:51
29/106 anonim válasza:
Ez már szánalmas... A jó munkához idő kell, a rosszhoz mégtöbb. Ez már a még több kategória, és csak úgy annyit, hogyha egy amúgy már kész oldalt nem tudott ennyi idő alatt továbbfejleszteni, akkor később sem lesz ideje. Lehet itt magyarázni, hogy ingyen csinálja stb. Teljesen mindegy, a lényeg hogy nincs idő, keret és kapacitás rá. Csak közben idiótának néznék azt, aki regisztrált volna már rá. Itt ez a baj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!