Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A Gqlty oldal (aki ismeri) miért nem működik? Másnál is azt írja, hogy megszűnt az oldal működése?
Én is voltam ott regisztrálva, a hozzákapcsolt e-mail fiókhoz semmi értesítés nem jött nekem se, és amikor utoljára voltam belépve, semmiféle közlemény féleség nem jött szembe.
Plusz az oldal félig meddig elődje a valovilagfiuk blogspot is belépéssel tekinthető meg, előtte meg egy szabadon látogatható oldal volt.
Igazából elég elfuserált fórum volt az utolsó időkben.
(Folyt köv.)
Mit takar hogy megkattant?
Mondjuk amúgy jó oldal volt, de azért lássuk be, voltak hibái. Pl ez a kikényszerítése a hozzászólásoknak, amikért kreditet kapsz. Miért kell ez a rendszer egy fórumon? Ez semmilyen más hasonló külföldi oldalon nincs
Nem értek egyet ezzel. A fórumon az emberek folyamatosan regisztrálnak. Aki új, az ne láthasson olyan tartalmat amit szeretne csak mert nem olyan régi felhasználó, vagy mert nem írt annyi kommentet, vagy nem posztolt annyit?
Azért lássuk be, egy idő után boldog boldogtalan instagramról és googleből csórta a bárki számára elérhető képeket hogy kreditet kapjon. Ennek nincs értelme. Ez egy fórum, és nem kreditbajnokság. Ha valakinek van képe egy sztárról/celebről amit még akar osztani, akkor tegye meg. Ha pedig nem akarja, akkor tartsa meg, de ne kössünk már semmilyen kredites rendszert hozzá.
Ha neked gondod van, és kérdést látsz hasonló témakörben, esetleg ugyanazzal a problémával, akkor ne láthasd a válaszokat ha te nem segítettél X kérdés alatt? Vagy ne lehessen termékvéleményt látni, mert te nem írtál 30 véleményt más termék alá? Egy fórumon nincs ilyen szabályozás, ezért fórum, és nem kényszeríthet senkit posztolásra vagy hozzászólásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!