Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » A Gqlty oldal (aki ismeri)...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A Gqlty oldal (aki ismeri) miért nem működik? Másnál is azt írja, hogy megszűnt az oldal működése?

Figyelt kérdés
Egyik nap még használtam, a másik nap már "befejezte a működését", és nem értem, mert semmi előjele vagy említés nem volt.

2023. febr. 23. 06:52
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/106 anonim ***** válasza:
100%

Miller Dávid+20230805

Sunrise voltam 😀

Egyébként ezt a privát részt én sem értem. Főleg hogy nem is fogja tudni a feltöltőn kívül senki, hogy van téma létrehozva, mert elvileg nem látjuk.

2023. aug. 5. 09:36
 42/106 A kérdező kommentje:
miller dávid+20230805
2023. aug. 5. 11:22
 43/106 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ez se működik nyilván a dátum mai volt de azt írja nem jo
2023. aug. 6. 20:28
 44/106 anonim ***** válasza:
100%
Valaki osztott már meg privát tartalmat?
2023. aug. 13. 10:15
 45/106 A kérdező kommentje:
Jó kérdés, én nem és nem kaptam hozzáférést.
2023. aug. 13. 10:21
 46/106 anonim ***** válasza:
100%
Neked mi a neved ott?
2023. aug. 13. 10:25
 47/106 anonim ***** válasza:
100%

Kezd az az érzésem lenni, hogy sokan megtartják maguknak a dolgokat, ahelyett hogy kiposztolnák.

Nekem is vannak pl Varga Viktorról magán videóim. Nem fogom egyelőre közzé tenni. Hogy miért? Mert haldoklik az oldal.

2-3 olyan ember van aki posztol. Itt nem arra gondolok hogy tele kell pakolni netről szedett képekkel, de basszus te elég ennyi? Kiveri aki akarja és ezzel vége.

2023. aug. 13. 11:09
 48/106 A kérdező kommentje:

SissBoy vagyok.

Amúgy utolsó teljesen megértem. Mondjuk nem nagyon volt időm nézegetni most az oldalt, de biztos sokan nem regisztráltak újra, előről kell felépíteni mindent Nekem is van egy két videóm, amit majd megosztom. Mondjuk azok nem privát tartalmak, de hátha valakinek pont tetszenek majd, mint nekem.

Illetve beszélgetős témákra is gondoltam, régen az is volt azt hiszem.

2023. aug. 13. 13:30
 49/106 anonim ***** válasza:
100%

Megosztottam a Varga Viktorosakat is. Remélem mindenki más is így tesz.

A régi felhasználókból érthetően nem mindenki fog újra beregisztrálni, azonban vannak csomóan akik igen. Ezek az emberek a like vagy a szívecske jellel jelzik hogy mizu. Azonban egyik sem posztol. Még csak máshonann félmeztelen képet sem. Nem az a gond ha nem, hanem az hogy sokan vannak akik ezt csinálják. Itt a tömeggel van a gond. Ember beszerzi, fizet érte, aztán más még csak kicsapja rá. Tegye meg, verje ki, nem fogom soha privatban megosztani, mert ezért nyílt ez az oldal, de valahol dühítő, hogy mások semmibe veszik. Kb naponta posztolok. De őszintén szólva ez részemről megszűnt.

2023. aug. 13. 14:00
 50/106 A kérdező kommentje:

Köszi szépen, izgis tartalmak! Sajnálom, ha abbahagyod a posztolást és valahol megértem. Pár ember tartja csak életben az oldalt szerintem. Én is igyekszem majd egy-két dolgot kirakni, ahogy az régi oldal esetében is próbáltam aktívkodni (ha már a valóságban nem csinálom, hahaha...).

Nekem egy Instás videóm van Viktorról, amin merevedése van éppen, szexi 😄

Mindig érdekelt, ezeket a privát tartalmakat egyesek honnan szerzik meg. Durva mik vannak egyes celebekről.

2023. aug. 13. 14:14
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!