Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A Gqlty oldal (aki ismeri) miért nem működik? Másnál is azt írja, hogy megszűnt az oldal működése?
Figyelt kérdés
Egyik nap még használtam, a másik nap már "befejezte a működését", és nem értem, mert semmi előjele vagy említés nem volt.2023. febr. 23. 06:52
31/106 A kérdező kommentje:
Naaaa szuper, már csak napok kérdése 😄
2023. aug. 2. 06:59
33/106 anonim válasza:
Remélem hétvégén már nyitva lesz 😄
34/106 A kérdező kommentje:
Naaaa működik!!!
2023. aug. 5. 07:09
35/106 A kérdező kommentje:
Miller Dávid a Vörös veréb című filmben levetkőző magyar színész?
2023. aug. 5. 07:14
36/106 A kérdező kommentje:
Sikerült regisztrálnom! A válasz miller dávid+20230805 (tehát az éppen aktuális dátum)
2023. aug. 5. 07:18
37/106 A kérdező kommentje:
Amúgy egyenlőre teljesen üres az oldal, nincsenek fenn a régi témák
2023. aug. 5. 07:19
38/106 anonim válasza:
Amúgy értem én hogy nem lesz kredit meg vip meg ilyenek,de akkor a feltöltő mi alapján dönti majd el hogy kik láthatják a privát témákat? 2 haverjának engedi és ennyi? Akkor azoknak elküldheti e-mailben is nem kell hozzá ez a fórum... xD
39/106 A kérdező kommentje:
Hát egyenlőre várjuk ki a végét 😅 Én sem teljesen értem. Most újra mindent feltölteni. Klór eddig smucig volt, ezután is az lesz
2023. aug. 5. 07:48
40/106 anonim válasza:
Le tudnátok irni mi pontosan a biztonsági kérdésre a válasz?. Nekem a Miller+Dávid+20230805 re azt írja, hogy helytelen. Köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!