Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » A Gqlty oldal (aki ismeri)...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A Gqlty oldal (aki ismeri) miért nem működik? Másnál is azt írja, hogy megszűnt az oldal működése?

Figyelt kérdés
Egyik nap még használtam, a másik nap már "befejezte a működését", és nem értem, mert semmi előjele vagy említés nem volt.

2023. febr. 23. 06:52
 71/106 anonim ***** válasza:
100%
erről az oldalról sosem hallottam ez micsoda ?
2023. aug. 20. 09:33
 72/106 Yesid95 válasza:
100%

Sziasztok!

Én még mindig a regisztrálásnál tartok... A biztonsági kérdésre adott válasz nem megfelelő. Folyton ezt írja, pedig egyértelműen jó a válasz. Emailre nem válaszolnak.

Sehogy nem lehet bekerülni ide?!

2023. aug. 28. 10:18
 73/106 A kérdező kommentje:
Most már csak meghívóval lehet regisztrálni, vagy ha korábban tag voltál, akkor nem kell külön meghívó.
2023. aug. 28. 16:41
 74/106 anonim ***** válasza:
100%
De engedd el nyugudtan, úgyis csak felidegesítenéd magad bent,minden szombaton újra indul a hét és addig semmi jót nem látsz bent amíg nem posztolsz minden héten 2x. De amúgysincs ott semmi,meg egyre többen unjuk meg a kis diktátort.
2023. aug. 28. 21:11
 75/106 anonim válasza:
100%

Sziasztok

Kitol vagy hogy tudok meghívót szerezni?

2023. okt. 22. 15:29
 76/106 anonim ***** válasza:
100%
És megint befejezte a működését, tiszta vicc ez a Sam 🤣
2023. okt. 28. 06:14
 77/106 anonim ***** válasza:
100%

Sam egy idióta. Felesleges neki ellentmondani, mert úgyis a vége az, hogy inkább ráhagyod. Csak sajnos ezzel ő azt hiszi, hogy igazat adtál neki, és nem gondol bele abba, hogy okosabb vagy és felesleges vitát nem folytatsz le.

Egyáltalánn nem veszi észre saját magát és a stílusát. Egy gyerek hisztis lelkületénél lemaradt, egomán, istenkomplexusos idióta, aki lenéz mindenki mást magán kívül.

Az oldal is, mint fórum működött volna, de persze teperj mint az állat, mert 3 korona kell ahhoz hogy láss bármit is. Egy fórumon... Teperni kell... Szabályozás mindenre ezerrel...Kész röhej volt már az oldal üzemeltetése is. De egyébként mit várunk? Olyan az oldal, mint az üzemeltetője.

2023. okt. 28. 07:41
 78/106 anonim válasza:
100%
Elején nem tetszett a koronás téma de nem nagy cucc berakni egy linket vagy képet azt megvan a korona. Csomó twitterfiókot linkkeresés közben találtam szal nekem végül hasznos volt. Nem para sztem nem kell teperni meg szeretem nézni ha valamit ha kirakok jönnek a lájkok meg a szívek.
2023. okt. 28. 08:09
 79/106 anonim ***** válasza:
100%

Egy idő után azonban fogytak a tartalmak és egyre kevesebb aktív felhasználó volt, a legtöbben inaktív státuszban voltak.

A Twitter oldalak linkelgetése egy ideig megy, de utána már az sem. Csomó ismétlés volt már azok között is, amikre viszont már nem jár korona. Egy fórumon sem találkoztam még ilyennel. Miért kell bárkit is bármire kényszeríteni egy oldalon? Mert bocs, de ez kikényszerítése a posztolásnak. Csak egy idő után ami már sajnos elkezdte felütni a fejét ismét, egy csomó ismétlés volt, rengeteg googlebe beütött név és az első 3 képtalálat betétele.

2023. okt. 28. 08:29
 80/106 anonim válasza:
100%

Nekem épp mostanra gyűlt össze annyi kép és videó, hogy érdemesnek találjam feltölteni, hátha megkoronázzák és végre körül tudjak nézni, erre belépek (mert az a része működött) és arcomba robban a megszokott "befejezte a mukodeset" felirat.

Na itt elcsattant egy, any@dpicsáját sam!!!!

Szóval erről ennyitt, és most játszotta el az utolsó utáni bizalom adagomat.

(Mondjuk sejthető volt hogy ez lesz.

Meg egyszer írtam egy építő jellegű kritikát, persze hogy törölte a barma...)

2023. okt. 30. 20:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!