Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A Gqlty oldal (aki ismeri) miért nem működik? Másnál is azt írja, hogy megszűnt az oldal működése?
Mindenkinek a saját joga hogy tesz fel vagy sem. Attól hogy te ettől teszed függővé, még nem leszel előrébb semmivel sem.
A hülyének aki a képen van, pedig bárki tud szólni, ehhez nem kell kreditrendszer.
Fentebb leírtam, hogy csak felesleges posztok tömkelege született a kreditrendszerből és elégedetlenség, plusz ezernyi felesleges munka az adminisztrátoroknak. Már te magad is láthattad hogy egy fórumot így nem lehet üzemeltetni, az oldal működése abba is maradt. Ha ugyanezt akarod, akkor pártold nyugodtan az előző rendszert, ismét ez a sors vár majd az oldalra.
Hát majd látjuk miképpén fog újraindulni az oldal.
Mindenesetre akkor is kéne egy olyan másik oldal akár, ahova nem léphet be csak úgy bárki,hanem aki megbízható és nem csak azért van ott hogy semmihez nem járul hozzá csak lelopkodja a képeket onnan is.
Na már nem kell sokat várni!!! Az új kiírás szerint "Varhato nyitas: 2023. 07. 17." 🙌🏻
Egyébként részben mindenkivel egyetértek. Sokaknak tényleg privát képei és videói vannak másokról, amiket a neten nem lehet összegyűjteni. És gondolom, akinek ilyen tartalma van, szeretne cserébe kapni valamit, ha már megosztja. Nekem azzal volt bajom, hogy nagyon nehéz volt kreditet szerezni. És szívesen kommenteltem, csináltam új témákat, töltöttem fel nem-privát tartalmakat, és 1 max 2 kreditet kaptam. Így hosszú hónapok, hogy fel tudjak oldani egy exkluzív témát. Ja és azokról semmit nem lehet tudni előre, hogy tetszeni fog-e vagx sem, nem lehet belelátni, elég zsákbamacska, és hopp elment a kreditem, újabb hónapok. Viszont az építő jellegű kommenteket és tartalmakat (még ha nem is exkluzív) támogatni kell, hogy fejlődjön az oldal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!