Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Jobban tenném ha prostihoz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jobban tenném ha prostihoz mennék?

Figyelt kérdés

Sajnos be kell látnom és bele kell törődnöm abba, hogy a lányokat egyáltalán nem érdeklem. Évek óta több gátlással kell élnem nap mint nap és mára már hatással vannak a mindennapjaimra. Ennek köszönhetően sem ismerkedni, sem pedig barátkozni nem szoktam a lányokkal. Senkin sem látom a kölcsönös szimpátiát és bevallom őszintén pofára esni pedig nem akarok. Mindig az van a fejemben amikor meglátok egy lányt, hogy egy "magamfajta" mit is akarhat egy gyönyörű lánytól, kevés lennék én hozzá mind érzelmileg mind pedig a férfiasságom téren. Ezért gondoltam arra, hogy prostihoz mennék és hátha le tudnám győzni 1-2 gátlásomat. Persze ennek olyan következményei lennének, hogy a jövőben a normálisabb lányok emiatt nem foglalkoznának velem. Tudom, hogy nagyon fiatal vagyok de kezdek beletörődni, hogy sohasem lesz párkapcsolatom.

Válaszaitokat előre is köszönöm.

2017. dec. 25. 07:46
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/83 anonim ***** válasza:
100%

Lehet bármilyen szar gyerekkorod, ha nem akarod a változást, akkor cseszheted. Éppen ezért kéne beismerned, hogy pszichiáterhez kell menned.

Ne kamuzz nekem légyszíves. Legalább nekem nem. Ha PSZ-t végzel, meg van lehetőséged jogra járni, és még az érettségid is megvan (ami a sok nehéz gyermekkorú embernél feljebb emel ezerszer, ez már marha nagy siker)... akkor ne kamuzz nekem távolságokról, meg hogy nincs szakember a Nyírbaszmányi teleházban.

Kamu és kamu és kamu. Segítséget kaphatnál, kapsz is. Megkapsz mindent amit lehet. Anyádék lehet elrontották a dolgokat (bár főleg ott, hogy nem rakták ki a segged), de most es már a te életed. Egy felnőtt ember vagy.

2018. jan. 15. 11:58
 72/83 A kérdező kommentje:
Én azt elismerem, hogy nekem szakember segítségére van szükségem. De mégsem kérek segítséget.
2018. jan. 15. 11:59
 73/83 anonim ***** válasza:
100%
Eddig azt hazudtad, hogy nincs szakember. Tudjuk, hogy van. Most mi a következő kifogás?
2018. jan. 15. 12:04
 74/83 A kérdező kommentje:
Ahol én lakom ott sajnos nincsen. Sajnos az anyagiak az utazást sem tudnák biztosítani hosszú távon.
2018. jan. 15. 12:08
 75/83 anonim ***** válasza:
100%

Megint hazudsz.

Gondolom nem a faludban tanulsz pénzügyet.

Ott pedig kell egy sztk rendelőnek lenni.

... ha ott nincs akkor 1 óra vonatra biztos van. Még a Túrrecskai utolsó szemétdombról is. Diák vagy, ingyen utazol. Az egész manőver ingyen működhetne, csak szarsz rá.

... de ha nem is ingyen 15000 Ft-ból keresek neked olyan pszichiátert aki 3 alkalomból elrugdal a változás útján.

Legalább nekem ne hazudj.

2018. jan. 15. 12:15
 76/83 A kérdező kommentje:
Ahol én lakom a kórházat évekkel ezelőtt leépítették. Sebészeten kívül már semmi sincsen. Így nem vagyok benne biztos hogy pszichiáter van-e.
2018. jan. 15. 12:18
 77/83 anonim ***** válasza:
100%

Nem érdekel hol laksz! Mondom, hogy ingyen utazol b+. Komolyan ne hozz ki a sodromból, mert megkereslek Nyírabonyban és a fejedre húzom a zizegős mackóalsódat.

Ha az egész szaros életedért nincs 1-2 órád utazni, akkor miről beszélünk ember.... bullshit.

2018. jan. 15. 12:51
 78/83 A kérdező kommentje:
Ezen ép fogok gondolkodni.
2018. jan. 15. 13:02
 79/83 anonim ***** válasza:

Én ilyen vagyok... nem jó ez így, de ilyen vagyok. Tudom, hogy ez nem jó, de ilyen vagyok.

Értem. Eddig mit tettél annak érdekében, hogy változtass a pesszimista hozzáállásodon, vagy az életeden? Vagy mit tervezel érte tenni?

2018. jan. 15. 17:14
 80/83 anonim ***** válasza:

És prostira futná, szakemberre nem?

(Nézz meg egy vagy két videót!!!)

2018. jan. 15. 17:17
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!