Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jobban tenném ha prostihoz mennék?
Sajnos be kell látnom és bele kell törődnöm abba, hogy a lányokat egyáltalán nem érdeklem. Évek óta több gátlással kell élnem nap mint nap és mára már hatással vannak a mindennapjaimra. Ennek köszönhetően sem ismerkedni, sem pedig barátkozni nem szoktam a lányokkal. Senkin sem látom a kölcsönös szimpátiát és bevallom őszintén pofára esni pedig nem akarok. Mindig az van a fejemben amikor meglátok egy lányt, hogy egy "magamfajta" mit is akarhat egy gyönyörű lánytól, kevés lennék én hozzá mind érzelmileg mind pedig a férfiasságom téren. Ezért gondoltam arra, hogy prostihoz mennék és hátha le tudnám győzni 1-2 gátlásomat. Persze ennek olyan következményei lennének, hogy a jövőben a normálisabb lányok emiatt nem foglalkoznának velem. Tudom, hogy nagyon fiatal vagyok de kezdek beletörődni, hogy sohasem lesz párkapcsolatom.
Válaszaitokat előre is köszönöm.
Lehet bármilyen szar gyerekkorod, ha nem akarod a változást, akkor cseszheted. Éppen ezért kéne beismerned, hogy pszichiáterhez kell menned.
Ne kamuzz nekem légyszíves. Legalább nekem nem. Ha PSZ-t végzel, meg van lehetőséged jogra járni, és még az érettségid is megvan (ami a sok nehéz gyermekkorú embernél feljebb emel ezerszer, ez már marha nagy siker)... akkor ne kamuzz nekem távolságokról, meg hogy nincs szakember a Nyírbaszmányi teleházban.
Kamu és kamu és kamu. Segítséget kaphatnál, kapsz is. Megkapsz mindent amit lehet. Anyádék lehet elrontották a dolgokat (bár főleg ott, hogy nem rakták ki a segged), de most es már a te életed. Egy felnőtt ember vagy.
Megint hazudsz.
Gondolom nem a faludban tanulsz pénzügyet.
Ott pedig kell egy sztk rendelőnek lenni.
... ha ott nincs akkor 1 óra vonatra biztos van. Még a Túrrecskai utolsó szemétdombról is. Diák vagy, ingyen utazol. Az egész manőver ingyen működhetne, csak szarsz rá.
... de ha nem is ingyen 15000 Ft-ból keresek neked olyan pszichiátert aki 3 alkalomból elrugdal a változás útján.
Legalább nekem ne hazudj.
Nem érdekel hol laksz! Mondom, hogy ingyen utazol b+. Komolyan ne hozz ki a sodromból, mert megkereslek Nyírabonyban és a fejedre húzom a zizegős mackóalsódat.
Ha az egész szaros életedért nincs 1-2 órád utazni, akkor miről beszélünk ember.... bullshit.
Én ilyen vagyok... nem jó ez így, de ilyen vagyok. Tudom, hogy ez nem jó, de ilyen vagyok.
Értem. Eddig mit tettél annak érdekében, hogy változtass a pesszimista hozzáállásodon, vagy az életeden? Vagy mit tervezel érte tenni?
És prostira futná, szakemberre nem?
(Nézz meg egy vagy két videót!!!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!