Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jobban tenném ha prostihoz mennék?
Sajnos be kell látnom és bele kell törődnöm abba, hogy a lányokat egyáltalán nem érdeklem. Évek óta több gátlással kell élnem nap mint nap és mára már hatással vannak a mindennapjaimra. Ennek köszönhetően sem ismerkedni, sem pedig barátkozni nem szoktam a lányokkal. Senkin sem látom a kölcsönös szimpátiát és bevallom őszintén pofára esni pedig nem akarok. Mindig az van a fejemben amikor meglátok egy lányt, hogy egy "magamfajta" mit is akarhat egy gyönyörű lánytól, kevés lennék én hozzá mind érzelmileg mind pedig a férfiasságom téren. Ezért gondoltam arra, hogy prostihoz mennék és hátha le tudnám győzni 1-2 gátlásomat. Persze ennek olyan következményei lennének, hogy a jövőben a normálisabb lányok emiatt nem foglalkoznának velem. Tudom, hogy nagyon fiatal vagyok de kezdek beletörődni, hogy sohasem lesz párkapcsolatom.
Válaszaitokat előre is köszönöm.
Csak nem értem minek ez a sok körítés...
Egyetlen dologban vagy lelkes, csak hogy minél szarabb, lúzerebb, székletsávvá válj, amely lehúzás után marad. Nem egyszerű lekefélni a porcelánról, csak egy árnyéka a napi rönknek. Egy paleolit szarlenyomattá akarsz válni. Ez az egy motivál...
Ez már az önsajnálat-fürdőzés mesteréve emel. Tulajdonképpen nem találkoztam még nálad motiváltabb emberrel ebben.
Végre bebizonyosodott, valamiben jó vagy. Mit jó, egyenesen zseniális!
Dehogynem lesz rosszabb. Mit gondolsz örökké lakhatsz otthon, és a mama tömi a szádat a begyében megemésztett étekkel?
Bizony ki leszel baszva a hóra egyszer, és halálra fogsz fagyni. Fel sem tudsz állni majd, mint egy méhlepénybe ragadt őzgida.
A mubkahelyen kell emberekkel is találkoznod... sőt ma már a legfosabb melóra is önéletrajz és interjú kell.
Mit gondolsz felvesznek ha nem tudsz semmit, nem érdekel semmi, nem képzed magad, nem tudsz beszélni, képtelen vagy válaszolni a kérdésekre? Emberekkel kell együtt dolgoznod, csapatban...
Így kb olyan munkád lesz, amit hamarosan automatákkal fognak helyettesíteni. Nem csak a nőknek nem kellesz majd, hanem a társadalom számára is csak egy eltartandó lecsúszott púp leszel... de gondold csak, hogy lesz munkád, persze. Ilyen hozzáállással 10 éven belül hajléktalan leszel...
Kedves kérdező... Én úgy felpofoználak... De olyan rendesen, szívből. Úgy hétszer...
Ennyi motiváció, ésszerű támogatás, és Te védekezel ellene. Te védekezel a jó ellen. Egy csettintésre lehetne jobb életed, de Te ezt nem akarod...
Az a szomorú, hogy it fecsérelem rád az időmet, miközben Te ezt még élvezed is, hogy győzködhetsz, hogy a Te eseted milyen rossz. Itt sajnáltatod magad, és ebben élvezkedsz. Szánalmas vagy. Szégyenlhetnéd magad, hogy itt rabolod mindenki idejét ahelyett, hogy kezdenél magaddal valamit...
Néztél egyet is a videókból amiket küldtem?
Mind1, Te dolgod...
De lenne egy kérdésem, amit nagyon szeretném, ha őszintén megválaszolnál, és értelmes, elfogadható választ adnál rá. Továbbá egy kérésem is lenne feléd, szeretném, ha vennéd a fáradtságot, és belemennél...
Kiraktad ide ezt a kérdést, és mondhat bárki bármit, bármilyen észérvet, próbálhat bárki bárhogy motiválni, te csak győzködsz, hogy te továbbra is egy senki leszel.
Tehát a kérdésem: Miért tetted fel ide ezt a kérdést, mit vártál, vagy hogy képzelted, hogy fog alakulni ez a "beszélgetés" vagy kommentelés?
A kérésem: Kérlek holnap álj fel szépen, szedd össze a zsebpénzed, és menj el egy pszichológushoz, majd mondd el neki a világnézeted, hogy mi bánt, hogy érzed magad. Jó befektetés lenne, mindenképp jobb, mint egy prosti, többet segítene a problémádon.
Szóval nagyon kérlek, tedd meg ezt értem. :) (Valójában azt is mondhatnám, hogy magadért, de akkor úgyse mennél, hisz semmibe veszed magad...). Teljesítsd azt a dolgot, amivel egy idegenen tudnál segíteni, azzal, hogy ezz jó érzéssel töltene el engem. Úgyhogy segíts rajtam, és holnap miután felkelsz, indulj el ahhoz a szakemberhez :) Ne légy önfejű, engedd meg neki, hogy segítsen rajtad. Nagyon hálás lennék.
(Ha nem, akkor sajnálnám, de te dolgod. Viszont bízok benne, hogy elmész).
Ha a pszichológia doktorit csinálnám, biztosan Balázsból írnám a disszertációmat. :D Komolyan én már csak miatta kelek fel reggel, hogy a céges meeting alatt a kérdésein évődhessek. Egyszer épp felkérdeztek, én meg alig bírtam már tartani a kacagást :D
Idelinkelhetném a másik 3-at, ugyan ezzel a szöveggel, de nem rontom el a mókát.
Olyan mint egy lepukkant egyetemi klubhelyiség, reggel nyit, szar a sör, de legalább jó a hangulat. :D
Probalnam megerteni ezeknek a kerdeseknek a miertjet, de nem sikerul. Tenyleg max empatiaval... a szulok felelossege oriasi. Borzaszto ahogy leszarjak, egyszeru emberek, de telibeszarjak szerencsetlent.
Csak regen magara volt utalva az ember, es 18 evesen mar reg huztal el otthonrol es dolgoztal. Vagy csoves lettel és halalra fagytal a padon, vagy embert faragott beloled az elet.
Most meg tapos csirkekent nevelik oket. Igazi segitsegt nem kapnak, igazi nevelest. Egy falusi asszony hallott e mar olyan szavakrol, hogy szociofob, vagy generalizalt szorongas? Hagyjuk mar. Baratok sincsenek, nincs aki peldat mutatna neki, vagy utat. Talan mar az apja se el... kitudja. Egyedul mi vagyunk mar neki, de ez lehetetlen feladat.
Az alkeszt is hiaba kerleled menjen elvonora, nem fog. Ahogy a drogost se.
Igazi segitseget soha nem fog tudni itt senki adni, mert ugy sem lesz belole semmi. Majd 30 evesen kenytelen lesz felnoni, nagyon hirtelen.
#56/59: Ha jobban belegondolok igazad van. Így semmilyen téren sincsen esélyem. Szomorú de el kell fogadni.
#57/59: Elhiszem, hogy legszivesebben felpofoznál. Hidd el sokszor nekem sincsen saját magamhoz türelmem.
Egyáltalán nem akarom magamat sajnálatatni azzal, hogy engem sajnálnak nekem azzal nem lesz jobb. Sajnos még nem néztem meg azokat a videókat amelyeket elküldtél.
Hogy miért is tettem fel ezt a kérdést? Azért, hogy egy kicsit foglalkozzanak velem. Mivel a saját családomat sem érdekli, hogy mi van velem és ez nagyon elkeserít. Másfelől pedig az is, hogy az a lány aki szimpatikus számomra egy másik fiúval láttam kézenfogva sétálni. Úgyhogy nem foglalkozom többet a nőkkel. Már a kérdés kiírásakor tudtam, hogy nem fogok prostihoz menni mert nem tudnék utána tükörbe nézni.
Pszichológushoz pedig nem fogok menni.
#58/59: :)
#59/59: Talán majd egyszer megjön az eszem és segítséget kérek egy szakembertől de én már nem bízom semmiben sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!