Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jobban tenném ha prostihoz mennék?
Sajnos be kell látnom és bele kell törődnöm abba, hogy a lányokat egyáltalán nem érdeklem. Évek óta több gátlással kell élnem nap mint nap és mára már hatással vannak a mindennapjaimra. Ennek köszönhetően sem ismerkedni, sem pedig barátkozni nem szoktam a lányokkal. Senkin sem látom a kölcsönös szimpátiát és bevallom őszintén pofára esni pedig nem akarok. Mindig az van a fejemben amikor meglátok egy lányt, hogy egy "magamfajta" mit is akarhat egy gyönyörű lánytól, kevés lennék én hozzá mind érzelmileg mind pedig a férfiasságom téren. Ezért gondoltam arra, hogy prostihoz mennék és hátha le tudnám győzni 1-2 gátlásomat. Persze ennek olyan következményei lennének, hogy a jövőben a normálisabb lányok emiatt nem foglalkoznának velem. Tudom, hogy nagyon fiatal vagyok de kezdek beletörődni, hogy sohasem lesz párkapcsolatom.
Válaszaitokat előre is köszönöm.
Biciklizni sok gyakorlás árán tanultam meg az úszásra meg nagyon hamar ráéreztem. :D
Azért nem kezdeményezek mert nem látom senkin sem,hogy szívesen beszélgetne velem,nem látom a kölcsönös szimpátiát. Minden lány levegőnek néz akkor én pedig miért is törjem magamat.
Most mondtsd hogy nem is beszélsz lányokkal... pár perc az lóf...sz.
Vagy kamuzol, és trollkodsz itt. Vagy naív vagy mint a seggem.
Szerinted évi pár perc beszélgetésből le lehet szűrni valamit?
Elmondom a csajok ilyenek. Átnéznek mindenkin. Nagyrészt foglaltak, nagyrészt szarnak rád. Mindenkire.
A fogtelmet ki kell érdemelni. Ez a csajozás, ismerkedés.
Azt a pár csajt kell megtalálni aki nem néz át rajtad ezek után sem.
Olyan mint a bringázás.
De mond már el nekem hogy az iskolát hogy jártad végig ha SENKIVEL se beszélgettél... ne haragudj de ennyire életképtelen nem lehet valaki... beszélgess emberekkel mint ahogy itt is teszed csak mondjuk ne arról beszélgess csetelj hogy mekkora selejt vagy... azt tudja mindenki be kellene bizonyítanod az ellenkezőjét.
Nem azt írtam hogy csajokkal hogy ismerkedtél... gondolom suliba voltak haverjaid olyanok akikkel évi 2 alkalomnál többször beszélgettél... ugyan azt kellene csinálnod csak most nőkkel. Gondolom van érdeklődési köröd a saját magad sajnáltatásán túl is. Irány anonim cset oldalak és kezdj el ismerkedni. Ha ez már megy akkor mehet társkereső vagy személyes találkozó ahol már nem maradhatsz anonim. Nyilván ne arra hajts, hogy az első csajnál bevágódj próbálj barátkozni ismerkedni. Legyél érdeklődő stb
Ne vedd személyeskedésnek de a szüleid valamit nagyon elbasztak
Edzel de gátlásos vagy és nem tudsz nőkkel beszélgetni...
Szerintem kár itt pazarolnod az időt menj pszichológushoz.
Rajtad nem lehet segíteni.
De tudod mit? Én örülök neki, hogy ilyen balf..sz életképtelen generáció vagytok. Tömegével csinálják ma ezt a "férfiak", otthon a mamánál laknak... szívják a vérét, és hagyják hogy főzzön rájuk, meg mosson, meg fizesse a kábeltvt. Élik a közönyös, unalmas robot életüket és várják, hogy teljen az idő. Természetesen semmiféle segítség szóba sem jöhet, mert mindig jön a kifogásgyár. Ez nem jó, ezt nem akarom, az hülyeség, stb
Tudod mit? Örülök neki! Felesleges próbálkozni. Egyel kevesebb balfék idegesíti a nőket és nekem annál több esélyém lesz náluk.
Nekem annál jobb melóm és annál több pénzem lesz, minél több ilyén lúzer van az országban. Hisz úgy sem ismerkednek, úgy sem hajtanak. Jó a szar közönyös meló és magányos élet is.
Az evolúció elvégezte a dolgát. Aki nem elég rátermett, annak nem járnak a javak és előjogok.
Ez ilyen játék, valakinek vesztesnek is kell lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!