Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Jobban tenném ha prostihoz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jobban tenném ha prostihoz mennék?

Figyelt kérdés

Sajnos be kell látnom és bele kell törődnöm abba, hogy a lányokat egyáltalán nem érdeklem. Évek óta több gátlással kell élnem nap mint nap és mára már hatással vannak a mindennapjaimra. Ennek köszönhetően sem ismerkedni, sem pedig barátkozni nem szoktam a lányokkal. Senkin sem látom a kölcsönös szimpátiát és bevallom őszintén pofára esni pedig nem akarok. Mindig az van a fejemben amikor meglátok egy lányt, hogy egy "magamfajta" mit is akarhat egy gyönyörű lánytól, kevés lennék én hozzá mind érzelmileg mind pedig a férfiasságom téren. Ezért gondoltam arra, hogy prostihoz mennék és hátha le tudnám győzni 1-2 gátlásomat. Persze ennek olyan következményei lennének, hogy a jövőben a normálisabb lányok emiatt nem foglalkoznának velem. Tudom, hogy nagyon fiatal vagyok de kezdek beletörődni, hogy sohasem lesz párkapcsolatom.

Válaszaitokat előre is köszönöm.

2017. dec. 25. 07:46
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/83 anonim ***** válasza:
100%

Először is... A negativista hozzászólásaidban már felismerted, vagy legalábbis kezded kapizsgálni, mi a gond. Ez jó. Ha ismered a probléma forrását, akkor lehet rajta változtatni.

Nem mindenki, de nagyon sokan jó, bölcs hozzászólásokat fűztek a kérdésedhez. Hallgass rájuk.

Ne csajozni akarj, a célod az legyen, hogy férfivá válj. Ennek egy mellékhatása, hogy a lányokat érdekelni fogod. De ne az legyen a főcél, ne görcsölj ezen. A prostit felejtsd el... miben segítene? Magabiztosabb lennél, ha elmondhatnád, hogy megdu. Gtam egy prostit? Szerintem nem...

Youtuben nagyon sok videót találsz, ami segít abban, hogy férfivá válj. Mert ugyebár egyikünk sem születik magabiztos férfinak, vagy nőnek. Azzá válni kell. Lent linkeltem párat, DE! Ne azt csináld, hogy egyesével elkezded nézni őket egymás után, vége, aztán minden megy tovább a régiben...

Szányj rá időt! Zárkózz be a szobádba, fogj egy füzetet és egy tollat, klikk egy videóra, és figyeld. Valami megfogott? Állítsd le, írd le. Jegyzetelj. Ha kell, nézd meg elölről. Aztán kapcsold le a gépet, fogd a jegyzeteid, olvasgasd át, és írj. Sokat. Kérdezd meg magadtól, hogy -boldog vagy? -nem/igen. -Miért? -mert valami hiányzik. -mi? - az emberek társasága. -keresed? -nem. -miért? -mert félek -mitől? -az elutasítástól. -mi történik, ha elutasítanak? -bántanak. -miért? Stb stb.

Kérdezz magadtól, és próbáld is megválaszolni. És kérdés kövessen kérdést. Gondolkozz, írj, foglald össze, hogy mit élsz át, mi jár a fejedben, mi szeretnél, stb. Ne sajnáld a tintát, meg a papírt. Akár a videókból készített jegyzetekből is kiindulhatsz, és megpróbálhatsz rávilágítani, mit csinálsz rosszul.

Ezzel máris tettél magadért, hogy egyről kettőre juss. Próbáld meg tudatosan elnyomni magadban az önsajnálatot, és kezdj el dolgozni magadon. Először csak papíron, aztán amire rájöttél papíron, próbáld beépíteni fokozatosan a mindennapjaidba. Hidd el, idővel minden oké lesz. Lényeg, hogy kezdj neki mihamarabb, és dolgozz rajta, hogy férfivá válj. Rövid út nincs, csak fáradságos. De megéri, hogy ne légy továbbra is ilyen nyámnyila. Mert hidd el, nem jó neked így. Csak nehéz kilépni a konfort zónánkból, és változtatni magunkon. "Te ilyen vagy"? Akkor ne légy ilyen. Változtass. Ne egyik napról a másikra, fokozatosan. Hajrá.

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2018. jan. 14. 17:21
 42/83 A kérdező kommentje:
A prostira visszatérve lehet feloldaná bennem a gátlásomat a férfiasságomat illetően. Lányokkal továbbra sem beszélgetek de engem már nem érdekel ha nekem sohasem lesz párkapcsolatom. Már kezdek azon a véleményen lenni, hogy az ellen teszek, hogy ne legyen. Remélem évek múlva el fog múlni minden érzésem a nők irányban és remélem közömbösek lesznek számomra.
2018. jan. 14. 17:28
 43/83 anonim ***** válasza:
100%

Akkor menj el. Az utolsó válaszoló kb egy bibliányi jótanácsot adott, még én is átböngészem mert mindig lehet fejlődni.

Én már csak azért javaslom a prostit, mert a 10000 üzenetváltásunk után ez az egy amit szerintem képes lennél megtenni végre. Semmi másra nem vagy hajlandó és elutasítasz mindent... ez az egy valahogy ami más.

Teljesen mindegy mi lesz a végeredménye, a lényeg, hogy elmentél. Tettél valamit a szorongás oldásáért. Rájössz majd, hogy ha képes vagy elmenni egy idegen csajhoz és szexelni vele... akkor belekezdhetsz más dolgokba is. Mondjuk elköltözni otthonról, új munkát keresni másik városban stb...

'

2018. jan. 14. 17:51
 44/83 A kérdező kommentje:
A lányok terén azért nem akarok változtatni mert végleg lemondtam a párkapcsolatról. Addig beszélem be magamnak amig eljutok arra a szintre, hogy már egyáltalán nem fog érdekelni egyetlen egy nő sem. Nekem az a célom, hogy minél távolabb legyenek tőlem.
2018. jan. 14. 18:04
 45/83 anonim ***** válasza:
100%

Erre tökéletes lesz a szabolcsi kis falu bekötőútján álldogáló bozóthónaljú Orsós Ogrella. A zsákmellek alatt felolvasztott hólével öblöget két vendég között, így top higiéniás csókot kapsz. Hóna alá fogja a kis pumukli fejed, nyom egy barackot és gyorsan letudod a rekettyésben, horkoló rozmár pózban.

Szerintem örök életre megundorodsz a nőktől. Nem ez a cél?

2018. jan. 14. 18:19
 46/83 A kérdező kommentje:
Egyenlőre ez a célom,hogy közömbösek legyenek számomra. De az sem baj ha egész életemen át elkerülnek a nők.
2018. jan. 14. 19:12
 47/83 anonim ***** válasza:
100%

Az utolsó dolgon nem kell dolgoznod, elkerülnek ők így is nagyon messzire.

Goal 2 completed

Na már haladunk, igazi önmegvalósítás!

Goal 1-re a megoldás a maszturbáció. Ha el akarod felejteni a csajokat, recskázz!

Facsarj reggel

Racsnizz délelőtt

Cibbants délben

Polírozz délután

Matyizz este..

Napi 5x, amíg már márványfényes lesz a jancsid.

A titka pedig az elterelés és kondícionálás.

A megoldás, maszturbékolás közben gondolj egy farönkre!

Egy nagy kérges, őzbarna, rücsöks, fűrészporillatű farönkre amit egy 100 éves tölgyből vágtak le frissen.

Így lehetsz aszexuális. Csak így.

2018. jan. 14. 20:04
 48/83 A kérdező kommentje:
"Az utolsó dolgon nem kell dolgoznod, elkerülnek ők így is nagyon messzire. " Ez is igaz. :)
2018. jan. 14. 20:09
 49/83 anonim ***** válasza:
100%

Na látod, megy az önmegvalósítás, csak hinned kell magadban!

Hidd el a "farönkielégítés", mint pszichikai technika segít. Egy év rönkrecska, és végleg elfelejted a nőket. Egyetlen vágyad lesz a nyíribrényi buszmegálló mögöttu kiserdőben sétálgatni a termetes bükkök között.

2018. jan. 14. 20:38
 50/83 anonim ***** válasza:
100%
*mögötti
2018. jan. 14. 20:39
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!