Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Jobban tenném ha prostihoz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jobban tenném ha prostihoz mennék?

Figyelt kérdés

Sajnos be kell látnom és bele kell törődnöm abba, hogy a lányokat egyáltalán nem érdeklem. Évek óta több gátlással kell élnem nap mint nap és mára már hatással vannak a mindennapjaimra. Ennek köszönhetően sem ismerkedni, sem pedig barátkozni nem szoktam a lányokkal. Senkin sem látom a kölcsönös szimpátiát és bevallom őszintén pofára esni pedig nem akarok. Mindig az van a fejemben amikor meglátok egy lányt, hogy egy "magamfajta" mit is akarhat egy gyönyörű lánytól, kevés lennék én hozzá mind érzelmileg mind pedig a férfiasságom téren. Ezért gondoltam arra, hogy prostihoz mennék és hátha le tudnám győzni 1-2 gátlásomat. Persze ennek olyan következményei lennének, hogy a jövőben a normálisabb lányok emiatt nem foglalkoznának velem. Tudom, hogy nagyon fiatal vagyok de kezdek beletörődni, hogy sohasem lesz párkapcsolatom.

Válaszaitokat előre is köszönöm.

2017. dec. 25. 07:46
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 1/83 anonim ***** válasza:
12%
Ha nem nézel ki jól, akkor érdemes. Nem azért, mert utána jobban menne a csajozás, hanem mert másképpen soha nem fogsz szexhez jutni.
2017. dec. 25. 08:15
 2/83 anonim ***** válasza:
5%
Ismered azt a mondást, hogy "zsák a foltját"? Előbb - utóbb csak találsz valakit. Ettől függetlenül még érdemes elmenni prostihoz, hogy szexelj és növeld az önbizalmad.
2017. dec. 25. 08:43
 3/83 anonim ***** válasza:
36%
Nem írtál kort... csak hogy fiatal... próbálj meg lányokkal barátkozni, járj el edzeni (önbizalmat ad). Ha nem vagy jóképű akkor ne azt várd hogy köszönés után már a mosdóba toljátok.... ismerjen meg stb... öltözködésen, igényességen sem árt javítani. Nem tudom mibe jársz de pl vasalt ing jo minöségü farmer stb... fodrász, normális borotválkozás, pattanások ha vannak krém rá ilyesmi. Bocs de ez a legkönyebb megoldás hogy elmegyek prostihoz... olyan mintha meg se próbálsz játszani egyből csalásokat keresel...
2017. dec. 25. 09:06
 4/83 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

# 1/3: Igazság szerint nem tudom,hogy hogyan nézek ki,magamat visszataszítónak mondanám. Már sokan megdicsértek,hogy helyes vagyok és,hogy semmi probléma nincsen velem csak egy kicsit bátrabbnak kellene lennem. De én ezt egyáltalán nem tudom elhinni és elfogadni. Persze tudom, hogy a nők máshogy látnak engem mint ahogyan én látom saját magamat, de számomra akkor is hihetetlen,hogy egy lánynak szimpatikus lehetek vagy esetleg a későbbiek folyamán szeressen engem.

# 2/3: "Ismered azt a mondást, hogy "zsák a foltját"?" Lehet,hogy igazad van viszont nem bízom benne ugyanis egyáltalán nem szoktam ismerkedni senkivel sem, így semmi esélyt sem látok arra,hogy esetleg egyszer megtaláljam a páromat.

# 3/3: 20 éves vagyok. Edzeni már másfél éve kitartóan edzek, viszont nem kondi teremben hanem otthon. Nem szeretek emberek között lenni és ennek köszönhetően inkább otthon edzek.

2017. dec. 25. 10:08
 5/83 anonim ***** válasza:
30%
Egy nyámnyila szar vagy. Mit sajnáltatod itt magad? És neked kell felszedni a nőket, nem fordítva működik ez! Te jó ég...
2017. dec. 25. 10:19
 6/83 A kérdező kommentje:
Igazad van.
2017. dec. 25. 10:20
 7/83 anonim ***** válasza:
Csak van valami hobbid...
2017. dec. 25. 12:23
 8/83 anonim ***** válasza:
81%

Én egy új hozzászóló vagyok, szeretnék adni pár tippet.

Amit mondani fogok, az személyes tapasztalat, lehet hogy másnak nem jön be és rossz tanácsokat adok most,majd eldöntöd tudsz-e valamit hasznosítani belőle.

20 évesen(tavaly) én is szűz voltam még, talán átérzem amin átmész most.

1. Légy magabiztos! Nincs lehangolóbb egy önsajnáltató srácnál, ez nem nyerő!Az sem baj ha látszólag átmegy beképzeltségbe a dolog, tudod, azt fogják hinni hogy van amire büszke lehetsz, még ha te is tudod hogy nem így van!

2.Ne légy unalmas! Sose mond hogy unatkozol, kérlek! Akkor leszel érdekes pasi ha elfoglalt, tehát csinálj programokat magadnak, foglald el magad. Hidd el,ha izgalmas vagy, szívesen szeretnének majd az életed részévé válni!

3. Légy férfi! A normális lányoknak nem egy taknyos gyerekre van szüksége(a korosztályodban)! Ne féltékenykedj! Ha akar megcsal, kezeld enyhe közönnyel a kapcsolatotokat, néha kedveskedj, ne tapadj! Fontos az egyensúly, ha erősen nyomulsz elriasztod!Várd hogy az első egyértelmű lépések után ő keressen, ő tegyen utalásokat! Férfinak születtél, észre fogod venni!

Légy humoros, fél siker, ha megnevettetted!

Ha ezeket betartod 80% hogy 2 hónapon belül találsz valakit magad mellé.

Az edzéshez visszatérve..ne légy szégyenlős!

Menj le a terembe, ne add fel az álmod!

Képzelj el egy FÉRFIT 3 év múlva, ki akarsz lenni(belül), hogy akarsz kinézni,mit akarsz csinálni,és tegyél érte!

A visszajelzések és az idő hatására, te is el fogod hinni hogy azzá a férfivá váltál,akit az elején eljátszottál, igen, szerintem így működik, de ha nem is, nekem bejött!

A prosti engem lelkileg összetört volna,nekem nem való és tiszta lelki ismerettel nem ajánlhatom.

Sok szerencsét,még több kitartást! :)

2017. dec. 25. 12:39
 9/83 anonim ***** válasza:

Felesleges köröket futunk. Miért nem mész el már prostihoz?

Lehet itt ezer oldalnyi tanácsod adni neked, te már eldöntötted múltkor, hogy nem fogsz megváltozni.

Menj el, legalább dugsz egyet.

2017. dec. 25. 12:58
 10/83 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

# 7/9: Egyetlen egy hobbim van az pedig a súlyzós edzések. Régebben egyáltalán nem szerettem edzeni de mára már nagyon megkedveltem és a mindennapjaimmá vált az edzés. De sajnos hiába van látszatja ha még ennek ellenére sem vagyok megelégedve magammal. Sokszor elgondolkodtam azon, hogy szteroidhoz folyamodom. Persze tudom, hogy nagyon rossz döntés lenne de sokszor eljutok arra a szintre,hogy az sem érdekel ha ártanék saját magamnak. De lehet,hogy ha izmosabb lennék akkor is találnék magamon hibát. Tudom,hogy nem lehetek tökéletes de sajnos mindig másoknak akarok megfelelni nem pedig magamnak.

# 8/9: 1. Legyek magabiztos. Tudom,hogy nagyon visszataszító az állandó siránkozásom, hidd el sokszor saját magamhoz sincsen türelmem. Ha sikerülne is "megjátszanom" a magabiztosságot sajnos nem sokáig tudnám mert az nem én lennék és nagyon hamar kiderülne.

2. Az,hogy ne legyek unalmas. Egyetlen egy dolgot szeretek igazán csinálni és az pedig az edzés. De mivel otthon edzem így senkivel sem találkozom vagy senkivel sem ismerkedem meg az edzéseim folyamán. Nem vagyok magabiztos és beszélgetni sem igazán tudok miről így ennek köszönhetően unalmas vagyok. Nem csak a lányokkal de sokszor a fiúkkal sem tudok miről beszélgetni.

3. Hidd el nem veszem észre soha sem ha szimpatikus vagyok valakinek. Nagyon bamba vagyok a nőkhöz. De úgy gondolom,hogy én sohasem voltam szimpatikus senkinek sem. Meg persze kinek is lenne szüksége egy magamfajta szerencsétlenre akinek nincsen önbizalma, nincsen saját magával kibékülve ( szó szerint amikor belenézek a tükörbe undorodom saját magamtól ), mindig csak a hibáimat keresem, nem szeretek emberek között lenni így ennek köszönhetően nem járok sehová sem. Én úgy gondolom egy olyan emberre mint amilyen én vagyok senkinek sincsen szüksége. Egy olyan emberre aki nem szokott mosolyogni és egész nap csak póker arca van.

"Képzelj el egy FÉRFIT 3 év múlva, ki akarsz lenni(belül)" Olyan Férfi szeretnék lenni akinek van önbizalma,szereti saját magát és ez látszik is rajta,kiegyensúlyozott élete van és boldog. Legbelül erre vágyom mert ezeket a dolgokat én még sohasem éltem át vagy tapasztaltam meg igazán,hogy milyen is lehet úgy élni,hogy elégedett vagyok saját magammal.

Tényleg nem a kifogásokat akarom keresni de sajnos én ilyen vagyok. Az évek alatt nagyon negatív emberré változtam és ez egyre csak rosszabb napról napra.

Elmesélek egy rövid történetet: Amikor ültem a vonaton akkor egy számomra ismeretlen lány integetett és közben mosolygott rám. Persze egyáltalán nem értettem,hogy miért csinálta és nem is integettem neki vissza és inkább elfordultam a másik irányba. Lehet,hogy szimpatikus voltam a számára de én nem erre gondoltam hanem arra,hogy csak szórakozni akar velem. Látod a saját magam ellensége vagyok és egy negatív ember és ez szerintem látszik is rajtam.

2017. dec. 25. 13:53
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!