Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jobban tenném ha prostihoz mennék?
Sajnos be kell látnom és bele kell törődnöm abba, hogy a lányokat egyáltalán nem érdeklem. Évek óta több gátlással kell élnem nap mint nap és mára már hatással vannak a mindennapjaimra. Ennek köszönhetően sem ismerkedni, sem pedig barátkozni nem szoktam a lányokkal. Senkin sem látom a kölcsönös szimpátiát és bevallom őszintén pofára esni pedig nem akarok. Mindig az van a fejemben amikor meglátok egy lányt, hogy egy "magamfajta" mit is akarhat egy gyönyörű lánytól, kevés lennék én hozzá mind érzelmileg mind pedig a férfiasságom téren. Ezért gondoltam arra, hogy prostihoz mennék és hátha le tudnám győzni 1-2 gátlásomat. Persze ennek olyan következményei lennének, hogy a jövőben a normálisabb lányok emiatt nem foglalkoznának velem. Tudom, hogy nagyon fiatal vagyok de kezdek beletörődni, hogy sohasem lesz párkapcsolatom.
Válaszaitokat előre is köszönöm.
Amúgy egyet nem értek, mit csinálsz egész nap? Hová jársz iskolába?
Mert 20 évesen csak csinálsz valamit. Vonatozol reggelente... érettségi hogy áll? Szakmát tanulsz?
Amúgy nem szégyelled magadat, hogy édésanyáid bimbóiból szívod ki az életenergiát már 20 éve?
Hogy hogy nem vág már ki az erdőbe egy zsákban?
Nekem ilyen gyerekem lenne, én szégyellném magamat, hogy egy tumort nevelek a testemen.
Jó és mit akarsz helyette? Meddig engedte, hogy a melleibe csimpaszkodva kismajomként rajta parazitáskodj?
Apád mit szól ehhez?
Hihetetlen, hogy ilyen perspektíváid vannak. Te tudod, Balázs, hogy a nógrádi, lepusztult kopár falusi krumplibogaraknak mennyi esélye van egyetemre menni?
Nulla!
Te bármit tehetnél, csak fekszel a kipárnázott koporsódban. Eszed a szar fehérjét, meg a kreatint emelgeted a súlyokat és azt hiszed ez az élet. Egészen addig pumpálod majd magad amíg koporsó alakú izomtömbbé válsz. Aztán már ki sem tudsz szállni.
Végül az Élet úgy is megtalál, kibont mint egy lejárt háborús löncskonzervet, és a kocka alakú tested lebucskázik a Halál emésztőgödrébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!