Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jobban tenném ha prostihoz mennék?
Sajnos be kell látnom és bele kell törődnöm abba, hogy a lányokat egyáltalán nem érdeklem. Évek óta több gátlással kell élnem nap mint nap és mára már hatással vannak a mindennapjaimra. Ennek köszönhetően sem ismerkedni, sem pedig barátkozni nem szoktam a lányokkal. Senkin sem látom a kölcsönös szimpátiát és bevallom őszintén pofára esni pedig nem akarok. Mindig az van a fejemben amikor meglátok egy lányt, hogy egy "magamfajta" mit is akarhat egy gyönyörű lánytól, kevés lennék én hozzá mind érzelmileg mind pedig a férfiasságom téren. Ezért gondoltam arra, hogy prostihoz mennék és hátha le tudnám győzni 1-2 gátlásomat. Persze ennek olyan következményei lennének, hogy a jövőben a normálisabb lányok emiatt nem foglalkoznának velem. Tudom, hogy nagyon fiatal vagyok de kezdek beletörődni, hogy sohasem lesz párkapcsolatom.
Válaszaitokat előre is köszönöm.
... de nem azért vagy vesztes mert ebben a helyzetben vagy.
Hanem mert fikarcnyi jelét sem mutatod, hogy változni szeretnél.
Felismerted a problémát, de vagy hajlandó elfogadni egyetlen egy dolgot sem, amivel meg lehetne oldani.
Én annak idején:
1. Tudtam hogy egy nagy szar vagyok. Lúzer. Selejt. Fos. Gyépés. Kretén. Periféria. Inas. Hereagy. Egy porszem.
2. Tételesen végignéztem az okokat és megnéztem mi juttatott ide.
3. Pontosan tudam hogyan kell megoldani őket, de nem volt erőm elkezdeni..
4. Na ekkor kértem segítséget!
....te valahol leragadtál az 1-2 fázis között... Ez a baj!
Válassz egy remek MLM céget, én pl. a Calivitánál vagyok és kezdj el járni tréningekre, eszméletlen jó személyiség és önfejlesztő tréningek vannak.
Nekem életem egyik legjobb döntése volt amikor aktívan két évig dolgoztam benne. Sokat fejlődtem sokkal jobb lett a kommunikációm, a probléma megoldó képességem.
Am az egész amit írtál orvosolható olvass személyiségfejlesztő könyveket.
Szia!
Milyen személyiség fejlesztő könyveket ajánlanál?
Na az MLM-es agymosást aztán végképp nem ajánlom.
A legundorítóbb féreg ismerőseim kb innen származnak. Olyan agymosást kaptak, amivel megtanulták kihasználni, félélni, manipulálni a környezetüket.
Ez csak egyetlen célt szolgál, hogy behálózz embereket, de gusztustalan módszerekkel. A naív embereket nagyon könnyű beszervezni. Jobb esetben csak a pénzed bukod, rosszabb esetben egy életre a rabja leszel a szektásoknak.
Sok ismerősömmel szakítottam meg véglegesen a kapcsolatot az MLM miatt. A legdurvább Nuskinos eset, amikor többmilliós adósságot halmozott fel az édesapa, tönkretéve a családját.
Meg ehhez egy alapszemélyiség kell, törtető, eltipró, kihasználó jellem. Ha nem ilyen vagy alapból, akkor buksz csak rajta. Ha alapvetően jóhiszemű, kedves, vagy szociofób személyiség vagy, akkor teljesen kizárt, hogy annyira megváltozz, hogy ez a beszervezés, bújtatott reklám (mint itt), rábeszélés és eladás legyen az életed.
Most keresek én is személyiségfejlesztő könyveket és videókat. Majd elküldöm ha találok valami jót. Egykét Youtube-os motivációs videó nekem segített pl. Megkeresem majd.
"Ha alapvetően jóhiszemű, kedves, vagy szociofób személyiség vagy," Inkább ezek jellemzőek rám.
Köszönöm szépen a segítségedet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!