Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Jobban tenném ha prostihoz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jobban tenném ha prostihoz mennék?

Figyelt kérdés

Sajnos be kell látnom és bele kell törődnöm abba, hogy a lányokat egyáltalán nem érdeklem. Évek óta több gátlással kell élnem nap mint nap és mára már hatással vannak a mindennapjaimra. Ennek köszönhetően sem ismerkedni, sem pedig barátkozni nem szoktam a lányokkal. Senkin sem látom a kölcsönös szimpátiát és bevallom őszintén pofára esni pedig nem akarok. Mindig az van a fejemben amikor meglátok egy lányt, hogy egy "magamfajta" mit is akarhat egy gyönyörű lánytól, kevés lennék én hozzá mind érzelmileg mind pedig a férfiasságom téren. Ezért gondoltam arra, hogy prostihoz mennék és hátha le tudnám győzni 1-2 gátlásomat. Persze ennek olyan következményei lennének, hogy a jövőben a normálisabb lányok emiatt nem foglalkoznának velem. Tudom, hogy nagyon fiatal vagyok de kezdek beletörődni, hogy sohasem lesz párkapcsolatom.

Válaszaitokat előre is köszönöm.

2017. dec. 25. 07:46
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/83 anonim ***** válasza:
58%
Megcopod majd,összejössz az első "rendes" lánnyal,nagyon megcopod.
2017. dec. 27. 10:10
 12/83 anonim ***** válasza:
89%

8/11 vagyok.

Mint mondtam,én is átmentem ezen. Csak egy hibát tudsz elkövetni, hogy nem változol.

Nem számít mások mit gondolnak, elmondom hogyan értelmezd!

Ha Te magad úgy érzed hogy egy szarkupac vagy, akkor tényleg el is hiszed hogy az vagy!Nem..te sem vagy szarkupac, ha most azonnal fölállsz ebből a siralom gödörből amibe magadat lökted!

A hibás egyedül te vagy,ezért csak te tudsz javítani ezen!

Az életed bármelyik pillanatban lehet csodás és már már mese szerű, de ha te nem teszel érte, azt hiszed fog valaki más? Azt hiszed hogy ha le írod mennyire rossz neked fog változni valami?Közölöm hogy nem!

Végszóul.. Te is le írtad hogy nem akarsz kifogásokat keresni,de keresel:)

2017. dec. 27. 13:45
 13/83 anonim ***** válasza:
65%

"egyáltalán nem szoktam ismerkedni senkivel sem,"

Oks. Akkor most mit is vársz tőlünk? Ismerkedjünk helyetted? Próbálkozzunk helyetted? Essünk pofára helyetted? Nem gondolod, hogy ez így meglehetősen kényelmes álláspont?

Itt az ideje felnőni, öcsi! Eddig a szüleid a segged alá raktak mindent, de mostantól egyre több olyan dologba futsz majd bele, amit neked kell megoldanod. Ilyen a csajozás is.

Szóval nem prostihoz kell menni (apuci pénzén), hanem szépen megkeresni a tökeidet, és mint minden más normális pasi tanulni a saját kudarcaidból.

2018. jan. 2. 19:30
 14/83 A kérdező kommentje:

# 13/13: Kezdjük ott,hogy azt sem tudom,hogy hogyan is kell ismerkedni mert még sohasem ismerkedtem senkivel sem. Másfelől pedig nagyon gátlásos vagyok így ameddig ezeket a gátlásokat nem tudom legyőzni nem látom értelmét az ismerkedésnek.

"hanem szépen megkeresni a tökeidet, és mint minden más normális pasi tanulni a saját kudarcaidból." Mint pl. milyen kudarcaimból?

2018. jan. 2. 19:59
 15/83 anonim ***** válasza:

Gátlást oldja az alkohol...

Sose ismerkedtél? Nem jártál iskolába? O.o

2018. jan. 2. 22:38
 16/83 A kérdező kommentje:

Alkoholt egyáltalán nem iszom.

Sohasem ismerkedtem senkivel sem. És sohasem beszélgettem a lányokkal. Talán évente 1-2 alaklom de pár perc volt az egész. Ők nem keresték az én társaságomat és én sem az övékét.

2018. jan. 2. 22:40
 17/83 anonim ***** válasza:

Kudarcokon keresztül tanul az ember.

Nem tudod hogy kell ismerkedni?

Menj oda csajokhoz valami dumával. 10/10 le fog koptatni.

Na ez az a kudarc ami kell neked. Megtanulod hogy kell tűrni a pofonokat.

Aztán máshogy csinálod legközelebb.

2018. jan. 2. 22:46
 18/83 A kérdező kommentje:
De nálam ott kezdődik a probléma,hogy tudom előre a kudarcomat és inkább megkímélem magamat a pofára eséstől. De másfelől pedig tudom,hogy aki nem próbálkozik annak sikere sem lesz. De mégsem teszem meg.
2018. jan. 2. 22:47
 19/83 anonim ***** válasza:

Soha egy nő nem keresi átlag férfiak társaságát. Sőt ha jóképű vagy, de sehová nem jársz, akkor sem.

Neked kell kikaparni a gesztenyét.

2018. jan. 2. 22:48
 20/83 anonim ***** válasza:

Egyébként ha úgy próbálkozol, hogy kudarc, akkor ne próbálkozz mert garantáltan kudarc lesz.

Amíg nem tudsz úgy odamenni, hogy mennyire király vagy, addig nincs értelme.

Csak egy kérdés, bicajozni hogy tanultál meg? Úszni?... és járni?

2018. jan. 2. 22:51
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!