Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen alapja van annak az előítéletnek, hogy aki fizetős lánytól tudja elérni az intimitást, az egy "szánalmas pasi"?
Csak leírtam egy problémát, és szeretném megoldani. Mondom én régen minden hétvégén ismerkedtem, csajoztam... évente volt egy kapcsolatom. Melóm is volt úgy-ahogy, de inkább szakmát végeztem.
Most, hogy egy komoly felelősségteljes pozívióban vagyok, már nem egyszerű megoldani a dolgot. Egyébként kevés orvos, kutatóorvos ismerősömnek van komoly kapcsolata, mert gyakran estig tart a munka, vagy hétvégén is be kell járni. A két legjobb barátomnak sincs komoly kapcsolata már évek óta. Annyi a különbség, hogy ők valamivel jobban ráérnek. Persze ha számlát tologatnék, meg tervezőirodában hesszelnék 17:30-ig akkor nekem is lenne időm csajozni mint régen. Jó is lenne néha egyszerű életet élni, de a felelősség ezzel jár.
... de nem rinyálok, megoldom a helyzetet, ahogy eddig elértem a céljaimat. Csak új kihívás nekem, mert teljesen más nőtípúsokkal találom magamat szemben, mint annak idején. A 27-28 évesektől konkrétan néha menekülök, mert szóba kerül a babaváró csípő stb... egyből azt vizslatják milyen "parti lennék". Egyelőre eszem ágában sincs gyerekre gondolni, pedig itt lenne az ideje 30 évesen. Tudom hogy nem késő még "élni" és dolgozok is rajta. Majd megpróbálok kevesebbet dolgozni, többet sportolni... mert kis sörhas már alakul :D és elmenni randizgatni. Csaj van bőven, csak időt kell valahogy kreálni.
Lóg a f..szom gyakorin. Reggel meg este megnézem a metrón azt csá. Egyébként nem hozzád szóltam, úgyhogy ne nekem böfögj.
Nem muszáj elolvasni amit írtam a kérdezőnek. Pörgesd át azt szevasz, ha már az a bajod, hogy valaki választékosan megfogalmazza a gondolatait.
Hálisten vannak még értelmes emberek itt, pl Miguel írásait kezdem megkedvelni.
"Egyik irományával hazudtolja meg a másikat."
Nem szoktam a személyemet ért megjegyzésekre reagálni, de most kíváncsivá tettél. Mesélj, hol vélsz ellentmondást felfedezni?
#85 Azért járok metróval b..aszod, mert 15 percre lakok a munkahelyemtől az V kerben,
Ezért nem fogom elővenni a kocsit a garázsból, hogy a dugóban üljek, kerülőúton, oszt még meg is kulcsozzák a parkolóban.
Egyébként meg nem felvágásból írtam, én aztán pont nem élem az újgazdag gyökerek életét... inkább félreteszem a saját céghez, vagy elutazok valami király helyre a világban. Attól mert hamar 1.5 év alatt felelős poziba kerültem (ennyire nincs szakember itthon), még nem fogom adni a kopasznyakú bunkó BMW-s prolit.
Változtatni, akarok... kevesebb meló, több szabi és aktív csajozás. Felrakom Tindert, haverék tolják rendesen, csak nagy elemszám kell :d
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!