Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen alapja van annak az előítéletnek, hogy aki fizetős lánytól tudja elérni az intimitást, az egy "szánalmas pasi"?
Van olyan, aki még a kevésbé szépeknek sem kell, mert nem egy férfiállat.
Ha egy férfi szolid, nem laza, nem vagány, az szopacs, a kutyának sem kell.
#9:
hány lánnyal beszélgetsz 1 nap alatt?
én voltam hasonlóan szánalmas mentalitással, mint ti amíg depressziós voltam és még úgy is volt esélyem lányoknál, átlagos külsővel, mondjuk nekem mellette volt egy lazább, humorosabb oldalam, céljaim!
#12:
Eggyel sem, már nem foglalkozom vele. Elfogadtam, hogy nekem nem lehet és ennyi. Ügy lezárva.
#12:
Szimplán szerencséd volt. Nekem elég béna humorom van, szóval nem érnék vele célt. Meg nem is tudom, mit kell ilyenkor mondani. 40 évesen felkötöm magam, oszt jónapot.
Én laza típusú extrovertált srác vagyok, mégsem lehet barátnőm a torz arcom miatt.
Nincs elviselhetetlen személyiségem, sok barátom van.
Ha nagyon rágörcsölnék talán összejönne valaki, de jelenleg a szex bőven elég.
hát srácok látszik, hogy ti sem külsővel sem belsővel nem tudtok megfogni 1 csajt, vagy ha meg is tudnátok már azt is rég feladtátok
nem véletlen tartotok itt...
sírni lehet, de egy nap ráébredtek elegetek van ebből és majd akkor tesztek érte :) majd meglátjátok!
Utolsó!
Ezt mondhatod a Ramone nevű felhasználónak. Csak szánalmasozni tud. Illetve nem tudja, milyen rondának lenni.
#16:
Elmondom, milyen vagyok:
- udvarias (szélsőégsesen, minden körülmények között adok az illemre)
- segítőkész
- béna a humorom
Szerinted vevő lenne erre bárki? Kitörölhetem ezekkel a nemesebb felemet.
Ha jóképű lennék, még okés lenne, de okádék külsővel nulla az esély.
#17:
kb én ugyanazt mondtam el, mint ő, csak más szavakkal
a mentalitásotokkal van a gond főleg!
ilyen kisugárzással tényleg nincs értelme próbálkozni, ideje lenne összeszednetek magatokat, ha majd akartok tenni ellene úgy is fogtok!
#18:
teljesen átlagosan nézek ki, vékony alkat vagyok, nem vagyok hű de magas
mégis volt akinek a kedvességem, volt akinek a humorom, volt akinek a céltudatosságom, volt akinek a rámenősségem és lazaságom jött be...
nem tudhatod kit mivel foghatsz meg, de az biztos, hogy nem a rinyálással!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!