Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen alapja van annak az előítéletnek, hogy aki fizetős lánytól tudja elérni az intimitást, az egy "szánalmas pasi"?
ma 10:47
Pont rátapintottál az élet filozófiám lényegére:
Nagyivben teszek rá hogy kinek mi jön be és mi nem... Az embernek tudni kell a helyén kezelni a dolgokat és nem szabad modoroskodni amit az egyik fent említett válaszoló is írt. Nem uriembernek kell lenni mert a legtöbb tinit megijeszti az hogyha egy pasi ismeri az illemszabályokat mert onnantól a csajnak kell alkalmazkodni a pasihoz.. persze vannak kivételek de a legtöbbje ilyen ... Tökösnek kell lenni vidámnak és tudni kell olvasni a partner gesztusaiból. Ha a lány parasztot keres akkor parasztnak kell lenni ha urat keres akkor kell úrnak lenni de nem szabad hogy az egyik a másik rovására menjen. Ehhez mondjuk szükséges némi intelligencia de hát ugye ez már túl nagy elvárás a rinyagèpektől... :)
Engem mindkèt esetben megcsaltak, szóval tudom milyen az. Nagyon fájdalmas dolog.
"Ha a lány parasztot keres akkor parasztnak kell lenni ha urat keres akkor kell úrnak lenni"- magyarul: meg kell felelni a másiknak. Ez lenne a megoldás?
Ezért választja sok férfi a prostit, annak nem kell megfelelni, lehetsz önmagad.
Sokra megyünk vele, ha majdnem minden nő kapcsolatban èl. Elèrhetem a cèljaim, de akkor is abba fogok ütközni, hogy már senki nem maradt egyedül közülük. Piszkosul kilátástalan.
Ramone:
én mindig önmagamat adom, ha valaki másra vágyik tudom, hogy nem passzolunk, de persze nem lehet annyira leegyszerűsíteni egy embert, hogy csak úriember és csak paraszt...
nem másoknak kell megfelelni hanem magunkat adni és megtalálni azt aki erre vágyik
szóval srácok ne rinyáljatok inkább tartsatok egy kis önvizsgálatot, írhatok le 5 jó és 5 rossz tulajdonságot, MAX 2 lehet külső tulajdonság!
Nem megfelelni kell hanem alkalmazkodni az elején...
A nő a randi első tíz percében nagyjából már tudja hogy lesz e ebből valami vagy nem... Ott kell jónak lenni és utána lehetsz önmagad mert bejöttèl a nőnek.
A nők sminkelnek mert a pasik az esztétikát keresik a pasik meg olykor hazudnak mert a nők szeretnek jó dolgot hallani.
Ez ugyanolyan kampányolás a dugásèrt mindkét oldalról csak ugye a nőknèl van az összes P*na tehát a végső döntés mindig az övék lesz
Èn jelenleg is azèrt küzdök, hogy jobb legyek (dièta, sport, munka, tanulás), de ìgy van èrtelme, ha azt látom, hogy minden nő akivel beszèlgettem eddig kapvsolatban volt? Fèlek attól, hogy bármit teszek ez már eldöntötte a sorsom e tèren.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!