Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen alapja van annak az előítéletnek, hogy aki fizetős lánytól tudja elérni az intimitást, az egy "szánalmas pasi"?
Nálam a szegènysèg a fő kerèkkötő, nem tudom lètezik-e olyan (nem szèlsősègesen ronda) nő aki eltudja fogadni, hogy pár èvig mèg szerèny èletmód lesz.
2.baj pedig az, hogy MINDEN korombeli nőnek van barátja. Így nehèz lesz.
#29:
Már próbáltam párszor, de reménytelen.
De várom az ötleteket, hátha van, amit nem próbáltam. Egy esélyt adok magamnak, utána irány az alkohol.
#32:
na erről a mentalitásról beszélek, hogy "irány az alkohol"
nem a pia kell neked hanem megoldás!
változtass a külsődön, a megjelenéseden, a személyiségeden ha kell! ha egy unalmas alak vagy, akkor legyél izgalmasabb
rajtad áll mit hozol ki magadból
külsőre lehetsz előnyös, elegáns, vagy lehet saját stílusod
belsőre meg próbáld fejleszteni a humorodat, mondjuk ilyen savanyúsággal nehéz lesz
próbálkozz először más téren fejlődni
mik a céljaid? mik a lehetőségeid?
Aha. Szóval cs.szzem el jó pár évet az életemből, hogy fejlesszem magam, hogy aztán jusson nekem pár morzsa.:/
Mitől lehetnék érdekes?
Én is elkezdhetnèm a rinyát arról hogy miért nem vagyok király mert órákat mesélhetnèk arról hogy milyen lentről kezdtem meg ezt az életnek nevezett szart.
Én is picsogtam az akkori "barátaimnak" hogy milyen szar nekem én is végignéztem ahogy a lány akit imádtam f**zrol f**zra ugrál csak nem az enyémre mert ugye én "csak a legjobb barát" voltam mindenkinek...
Ugyanaz a nyomorult voltam mint ti és most sem mászok ágyból ágyba csupán annyi a különbség hogy elkezdtem őszinte lenni a barátokkak akiknek onnantól nem voltam a barátja felszegtem a fejem és abbahagytam a rinyát... Nyílt szókimondó lettem és nem vagyok celeb nem vagyok trendi nem vagyok gazdag de legalább lettek igazi barátaim lettek nőim és boldog vagyok.. csupán levakartam magamról az önsajnálatot nem savanyú pofával várom a sült galambot hanem élek és ismétlem boldogan élek jelenleg mert pozitív a hozzáállásom az élethez és akármennyire is morbid humorom van bírnak a nők mert pozitivitást látnak rajtam és nem az önjelölt mártírt... Ezt nem nehéz meglepni csupán elkezdeni. De könnyebb olcsó K*vákhoz járni könnyebb itt sírni gyakorin mint a K**va sarkatokra állni..
Ramone!
Elég béna a humorom, szóval....
#38:
miért, szerinted ha éhes vagy nem enned kellene?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!