Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok vettetek már igénybe fizetős szolgáltatás keretében férfit? Pl erotikus masszázs vagy akár aktus
Figyelt kérdés
2017. okt. 22. 17:29
1/10 anonim válasza:
Igen, erotikus masszázson voltam párszor.
2/10 anonim válasza:
Lefordulok a székről ingyen csináltam volna
3/10 anonim válasza:
Marmint ha annyi idos vagy mkmt én
4/10 anonim válasza:
Igen, masszázst is és aktust is.
5/10 A kérdező kommentje:
Es megerte?
2017. okt. 22. 19:21
7/10 anonim válasza:
Bírom amikor egy férfi elolvassa az ulyen kérdésre a válaszokat és akkor jönnek a lefordulok a székről és hasonló válaszok. :D kedves pasik! Ti azt hiszitek hogy mi, Nők nem vagyunk kíváncsiak vagy nem teszünk meg olyat ami nem mindennapos vagy akár bizonyos körökben "elfogadhatatlannak" minősül? Dehogynem! Sokszor a nők még mocskosabbak a szexben mint a férfiak. :) tisztelet a kivételnek fe én eddig ezt tapasztalom :)
8/10 anonim válasza:
Igen, aktust, erotikus masszást és chippandale fiut is. Megérte mivel ezek a ferfiak mind szuper jókepű, szuper kigyúrt, szuper ápolt, szuper moderos,szuper méretű, szexi álompasik, mint a sztárok vagy a modellek. És nem, az ilyenek nem futkosnak az átlagos lányok után is.
23/L
9/10 Tseppkoe válasza:
#7. Sztem te félreértetted a #2.hsz-t..!!
És egyébként nyugi, kb. tudjuk milyenek vagytok...
Minden rendben!
10/10 anonim válasza:
Erotikus masszázst kiprobalnam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!