Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik igazi erotikus takarítás szolgáltatás?
Rengeteg cikk van a neten arról, hogy csinos lányok vállalnak erotikus takarítást, de hiába kerestem, nem találtam olyat, aki tényleg ezzel foglalkozna. Ha van is ilyen hirdetés, az vagy kamu, vagy hamar kiderül, hogy valójában prosti az illető. A két, nevében ezzel foglalkozó honlap (sz...takaritas.hu és e...takaritas.hu; nem akarom reklámozni egyiket sem, ezért nem írom ki a nevüket) közül az egyik megszűnt, a másik örömlányokat közvetít.
Tud valaki olyanról, aki tényleg vállal erotikus takarítást, és tényleg csak azt vállalja?
Mi a kín az az erotikus takarítás?:D Faroktörölgetés, polírozás, "porszívózás", stb...?:D
Én egyébként nem tudok erotikus takarítónőről.
Igen, pont így gondoltam.
Valóban van ilyen szolgáltatás! Egy rokonom szokott alkalmazni egy srácot a Mecsekoldali házának kertjét szokta rendezni. Természetesen a szomszédok néznek mint a csibe a takonyra :-)
Pláne az ablakpucolásra esküsznek!
Ha kell megtalálod: Googli - meztelenmunka pécs
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!