Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen alapja van annak az előítéletnek, hogy aki fizetős lánytól tudja elérni az intimitást, az egy "szánalmas pasi"?
Figyelt kérdés
2017. nov. 7. 09:24
41/90 anonim válasza:
Mi az Isten f....sára legyen pozitív? A jó jellemvonásaim értéke nulla az ismerkedés tekintetében. Legjobb esetben barátzónába kerülök.
42/90 anonim válasza:
#40:
Arra akartam célozni, hogy milyen marha értelmes mondatot írtál.
43/90 Ramone válasza:
ma 10:42
Tudod mi a különbség a romák és a karácsonyfa dísz között
Az egyiket csak Decemberben kell felakasztani ...
Na én az ilyeneken tudok jókat derülni kocsmázás közben .... Ez is szar poén de legalább vicces
44/90 anonim válasza:
#41:
nem csak a csajozástól lehetsz pozitív
én pl a szakmámban sikeres vagyok, párkapcsolati téren kudarc, de mégis van rengeteg lehetőségem, elég erősen pozitív, vidám, céltudatos vagyok
nem csak a csajozástól lehet önbizalmad
45/90 anonim válasza:
Sokra mentek a pozitìvsággal, ha minden nő kapcsolatban èl.
46/90 anonim válasza:
#42:
attól, mert egyszerű még igaz :)
#43:
nem mindenkinek jön be a morbid vagy rasszista humor :D
én nevettem rajta egy jót :D
Tudod milyen a zsidó szex?
Amikor a prosti fizet.
47/90 anonim válasza:
Az életem, olyan, mint a gyári munka: alig várom,hogy leteljen a műszak.
48/90 anonim válasza:
Hiába okoskodunk itt, mivel 20 felett ritka a magányos nő, ìgy az egèsz fáradságos önjavìtás èrtelmetlen ilyen tèren, sajnos.
49/90 anonim válasza:
Na igen. De ha összejön egy nő, utána aggódhatsz, mikor cserél le egy jobb kanra.
50/90 anonim válasza:
srácon megint csak a rinya...rinya...rinya...
ne már!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!