Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen alapja van annak az előítéletnek, hogy aki fizetős lánytól tudja elérni az intimitást, az egy "szánalmas pasi"?
Hol, hol, hol? Csak az elmúlt héten 5-6 nővel beszélgettem a kolléganőim közül (nem ismerkedés, csak sima munkahelyi jó kapcsolatok érdekében), de fél óra után minig megjelent "a barátom" kifejezés. Levelezésekben szintúgy pár levélváltás után.
Hol vannak a korombeli (24-26, de fiatalabb is lehet) magányos nők? (Lehetőleg nem kisgyerekkel, elmebeteg exbaráttal, Zámbó Árpi arcával, "élet 250 kg felett" c. műsor testeivel megáldva?)
#62:
Hát az szívás.
Prostizzunk inkább! Ők értékelik, ha kedves vagy velük. AZ örömlányoknál nem kell játszani a laza csávót, lehetsz önmagad.
A barátnő előbb-utóbb megcsal, amint talál egy jobbat.
#6három
Ezt most ne erőltesd, nem veszek részt ebben a dagonyában.
Nem szabad elmondani. Nekem sokat segített, bár én nem intimitásért mentem, hanem gyakorlatot szerezni. Aláírást a vizsgához :D
Intimitást a rendes nőnél kell keresni.
Igazad van utolsó!
Inkább a fizetős szex, mint pitizés az ingyen korcsoknak.
Tetszett néhány gondolatod, Ramone, de ez:
"Ne olyan után rohanj aki foglalt hanem olyan után aki szabad"
ne is haragudj, hülyeség. Azt kell tudni, hogy senki sincs biztonságban, akinek párja van. Próbálkozók mindig voltak, mindig lesznek. Még az 56 éves feleségemnél is bepróbálkoznak hetente, sőt nekem is felkínálkoznak olykor. Megszerezni sokkal könnyebb valakit, mint megtartani. Az tehát, hogy valaki foglalt, valójában nem sokat jelent. Ha jobb vagy, mint a párja, ha magadba tudod zúgatni, ha el tudod kápráztatni, kilép a kapcsolatából, és veled folytatja. Csak aztán tudd megtartani! Erről szól a párkapcsolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!