Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Milyen alapja van annak az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen alapja van annak az előítéletnek, hogy aki fizetős lánytól tudja elérni az intimitást, az egy "szánalmas pasi"?

Figyelt kérdés

2017. nov. 7. 09:24
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/90 anonim ***** válasza:
"Ne olyan után rohanj aki foglalt hanem olyan után aki szabad" - Micsoda elmés tanács!:)
2017. nov. 7. 11:46
 62/90 anonim ***** válasza:
100%

Hol, hol, hol? Csak az elmúlt héten 5-6 nővel beszélgettem a kolléganőim közül (nem ismerkedés, csak sima munkahelyi jó kapcsolatok érdekében), de fél óra után minig megjelent "a barátom" kifejezés. Levelezésekben szintúgy pár levélváltás után.

Hol vannak a korombeli (24-26, de fiatalabb is lehet) magányos nők? (Lehetőleg nem kisgyerekkel, elmebeteg exbaráttal, Zámbó Árpi arcával, "élet 250 kg felett" c. műsor testeivel megáldva?)

2017. nov. 7. 11:51
 63/90 anonim ***** válasza:

#62:

Hát az szívás.

Prostizzunk inkább! Ők értékelik, ha kedves vagy velük. AZ örömlányoknál nem kell játszani a laza csávót, lehetsz önmagad.

A barátnő előbb-utóbb megcsal, amint talál egy jobbat.

2017. nov. 7. 11:54
 64/90 anonim ***** válasza:

#6három

Ezt most ne erőltesd, nem veszek részt ebben a dagonyában.

2017. nov. 7. 11:55
 65/90 anonim ***** válasza:
Inkább a prostizás, mint a pitizés a korcsoknak.
2017. nov. 7. 17:00
 66/90 anonim ***** válasza:
És ki a fszt érdekel, hogy kapcsolatban van? :D Vagy kamuzik, vagy tengődik valami lúzer mellett, akivel évek óta nincs szex, vagy - amire a legkisebb az esély - tényleg boldog párkapcsolatban él.
2017. nov. 7. 17:38
 67/90 anonim ***** válasza:

Nem szabad elmondani. Nekem sokat segített, bár én nem intimitásért mentem, hanem gyakorlatot szerezni. Aláírást a vizsgához :D

Intimitást a rendes nőnél kell keresni.

2017. nov. 8. 00:54
 68/90 anonim ***** válasza:
Ezt a hülyeséget!Miért lennének szánalmasak?Multigazdag sztárok járnak luxusprostikhoz.Akik ingyen is megkaphatnának rengeteg nőt.Inkább elmegyek egy bombázó ribihez néha és megszexelem 25 rongyért minden lyukát mint fűzök egy átlagos muffot ráköltök százezreket meg rengeteg időt és még jó szex sem lesz belőle.
2017. nov. 8. 10:39
 69/90 anonim ***** válasza:

Igazad van utolsó!

Inkább a fizetős szex, mint pitizés az ingyen korcsoknak.

2017. nov. 8. 11:19
 70/90 anonim ***** válasza:

Tetszett néhány gondolatod, Ramone, de ez:

"Ne olyan után rohanj aki foglalt hanem olyan után aki szabad"

ne is haragudj, hülyeség. Azt kell tudni, hogy senki sincs biztonságban, akinek párja van. Próbálkozók mindig voltak, mindig lesznek. Még az 56 éves feleségemnél is bepróbálkoznak hetente, sőt nekem is felkínálkoznak olykor. Megszerezni sokkal könnyebb valakit, mint megtartani. Az tehát, hogy valaki foglalt, valójában nem sokat jelent. Ha jobb vagy, mint a párja, ha magadba tudod zúgatni, ha el tudod kápráztatni, kilép a kapcsolatából, és veled folytatja. Csak aztán tudd megtartani! Erről szól a párkapcsolat.

2017. nov. 8. 21:58
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!