Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen alapja van annak az előítéletnek, hogy aki fizetős lánytól tudja elérni az intimitást, az egy "szánalmas pasi"?
#2:
A ronda, gátlásos férfiak nem kaphatják meg ingyen, még akkor sem, ha egyébként egy jó emberről beszélünk. A külső elvág minden lehetőséget.
#2 válaszában a lúzer nem arra vontkozott, hogy rondák vagytok, hanem hogy ne legyetek ilyen szánalmas anyámasszony katonái, ilyen töketlen barmok!
nem rinyálni kell hanem tenni azért, hogy összejöjjön a dolog
csak ti semmit nem tudtok a nőkről lányokról...meg csorgatjátok a nyálatokat a 10/10-es lányokra és a kevésbé szép csajokat le se tojjátok
kicsit vicces: "én egy nőnek sem vagyok jó"
jön egy átlagos, vagy csúnyább lány: "menj innen nem tudom sajnáltatni magamat, te nem kellesz"
:D
7 persze nyilván 10/10es nőkre csorgatom a nyálam.
Végülis nehéz elképzelni, hogy valaki ronda és senkinek nem kell, könnyebb rafogni arra mindenféle megalapozás nélkül, hogy nagyok az igényei. Végülis ez a legegyszerűbb.
#8:
nem az igényekre fogom rá, hanem a hülye mentalitásotokra, a rinyára
ilyen kisugárzással hova akartok ti csajt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!