Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 34 éves vagyok és szűz. Ha te...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

34 éves vagyok és szűz. Ha te lennél a barátom, mit reagálnál erre a tényre? Illetve az okokra?

Figyelt kérdés

Az ok az,hogy nincs különösebb ok.

Nem vagyok :

- csúnya

- vallásos

- szentimentális, házasságra váró

- furcsa,deviáns,disszociatív,lelkileg sérült

- és egyéb negatívum

Ami viszont vagyok :

- önazonos

- válogatós

- megfontolt

- elégedett az életemmel,legfőképp a munkámmal

- de ugyanakkor nyitott is

- és objektíven meg tudom ítélni, hogy jól is nézek ki.

Én nagyon megválogatom azt,hogy ki érinthet meg

és inkább vagyok egyedül,mint a nem megfelelő partnerrel.

Annyira elkeseredett és ösztönlény sosem voltam, hogy csak azért feküdjek le valakivel,mert legyen már valaki.

Ha jön,jön, ha nem,nem.

Erre külön sose kondícionáltam az agyamat.

Nem vagyok semmi jó ellen,de nem is küzdök görcsösen.

Igazából nem volt még kémia.

Nem volt olyan férfi,aki annyira "elkábított" volna,

( és itt nem feltétlen szerelemről beszélek, hanem pusztán fizikai vonzalomról ), hogy azt mondjam : uh, te kellesz nekem.

Szóval összegzésképp :

Megválogatom a partnereimet és számomra kémia nélkül nincs szex.

Az,hogy eddig még nem találkoztam olyan férfival,akivel ez működött volna,arról úgy érzem, nem én tehetek.

Ha te lennél a párom,én ilyen okokat hoznék fel.

Te mit gondolnál ?

Elfogadható, megérthető ?

Ha mondjuk 17 évesen lett volna olyan férfi, én már rég nem lennék szűz. Sőt, jó nagy k*urva lennék ( az ő saját bejáratú ku>rvája, szinte bármit megtennék kettőnk öröméért,de csak azzal a bizonyos illetővel!), mert szerintem szexelni baromi jó lehet.

Pusztán nem találtam hozzá megfelelő partnert.

Eddig.

Köszönöm, ha jön értékelhető válasz.

34/N

2017. jún. 29. 22:54
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/80 anonim ***** válasza:
59%

Szia. Mivel te "csak úgy" kérdeztél minden cél nélkül, így most én is csak úgy válaszolok.

Elégedett vagy az életeddel legfőképp a munkáddal = a munkád teszi ki az életed nagy részét.

Gondolom nem is keresgélsz. Mire vagy nyitott? Mert az emberekre nem hiszem. Te valami tökéletest keresel ami nincs.

Minden válasz értékelhető, akár 100-ra akár 0-ra. Szerintem te vagy az akinek szövegértési problémáid vannak.

De igen is te tehetsz arról, hogy nem találkoztál olyan férfival. Aki keres az talál.

Én sem értem mit válogatnál meg? Te nem válogatsz hanem kizársz.

Ne mondd, hogy nem vagy furcsa, mert ennél furcsábbat rég olvastam. Azt se mondd hogy nem vagy deviáns, mert a szokásostól eltérő a hozzáállásod/viselkedésed.

Azt se mondd hogy nem vagy vallásos, mert te ezt az életfilozófiát "vallod" ebben te láthatólag megrendíthetetlen vagy.

Nyitottságról beszélsz, közben neked senki nem felel meg.

Mi is volt a kérdés? Hogy mit reagálnék?

Azt hogy: igen édes ez mind oké.

Aztán elgondolkoznék azon, hogy tudtál eddig ilyen jól színészkedni... Lefeküdnék veled és dobnálak.

De tudom, addig nem jutnánk el szerinted :D

2017. jún. 30. 16:31
 72/80 anonim ***** válasza:
68%
#78 Lélektelen szemétláda jellemre vall. Az se különb.
2017. jún. 30. 16:36
 73/80 anonim ***** válasza:
83%
#76: Elmagyarázod, milyen az az "igazi nő"? Teljesen komolyan kérdezem, sosem értettem, miért dobálózik ilyenekkel mindenki.
2017. jún. 30. 17:16
 74/80 anonim ***** válasza:
7%
Ki sem nyaltak mér?
2017. jún. 30. 21:50
 75/80 anonim ***** válasza:
61%

Ha 20 év alatt nem találtál partnert, akkor több mint valószínű, hogy túl válogatós vagy. Nincs tökéletes pasi. Nincs olyan, hogy az "igazi". Azt csak azért mondják az emberek, mert amikor valaki "elég jó" akkor az agyban olyan kémiai vegyületek szabadulnak fel és olyan reakciók, amiket mi szerelemnek hívunk és ilyenkor a másik hibáit figyelmen kívül hagyjuk.

Ha így folytatod eljár feletted az idő, ahogy öregedsz egyre kevésbé leszel vonzó, egyre kisebb lesz az esély rendes családalapításra. De te tudod.

2017. jún. 30. 22:07
 76/80 anonim válasza:
81%

Mi lenne ha az összes válaszadó férfi "végigmenne" a nőn?

Kezdésnek nem rossz :)

2017. jún. 30. 22:29
 77/80 anonim ***** válasza:
25%

#83!

Nekem nem kell.., lehet, hogy büdös és azért nem kell a pasiknak..., vagy 200 kilós.. :D

2017. jún. 30. 22:55
 78/80 anonim ***** válasza:
77%

Remélem még nem menekültél el teljesen, mert hosszú idő után ez az első izgalmas kérdés ebben a kategóriában. Normálisnak semmiképp sem mondanám, de mindenképp érdekes. :)

A szüzesség egy érték, amit nagyon nagyon jó érzés elveszíteni azzal, aki szeretsz. Legalábbis én biztos szívesebben jönnék össze egy ilyen nővel, még ha 30 múlt akkor is, mint egy olyannal, akin pár tucat férfi átment már.

Itt inkább azt kéne mérlegelned, hogy hajlandó vagy-e áldozatot hozni ezért a kapcsolatért? Ha még nem tűntél el teljesen írj! :)

2017. júl. 1. 02:43
 79/80 anonim ***** válasza:
18%
#78 Ja, majd biztosan írni fog... :D Te olyannak látod a kedves királykisasszonyt, hogy dalolászva fogja a privátokat írni azoknak, akik erre kérik? :D Az egoja ezt nem engedi.
2017. júl. 1. 08:51
 80/80 anonim ***** válasza:
84%

Valóban nem jutnánk privátig, hiszen nem írtam:)

Viszont, ha az első két eset nem játszik, akkor hogyan vezetnéd rá a férfit a hú de nagy kreatívsággal? Főleg arra is figyelemmel, hogy saját bevallásod szerint nincs az életedben olyan, hogy randi. Az elméletbeli elképzelés a kreatívságodról, nem ugyanaz, mint a valóság, ahol, ha azt mondod egy férfinak, "hogy nem volt még (komoly) kapcsolatom" , akkor sokan nem kérdeznek rá a szüzességedre. Hanem továbbgondolják, hogy biztos csak alkalmi/barátság extrákkal kapcsolataid voltak. És akkor innen lehet tovább kreatívkodni, hogy hogyan közöld, ha az egyértelmű közlés nem a kenyered.

Ez csak 1 példa volt arra, hogy az ego milyen módon törik meg a valóság falán.

Egyébként küldhetsz képet, nem foglak lerondázni, dafkéból.

2017. júl. 1. 17:25
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!