Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 34 éves vagyok és szűz. Ha te...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

34 éves vagyok és szűz. Ha te lennél a barátom, mit reagálnál erre a tényre? Illetve az okokra?

Figyelt kérdés

Az ok az,hogy nincs különösebb ok.

Nem vagyok :

- csúnya

- vallásos

- szentimentális, házasságra váró

- furcsa,deviáns,disszociatív,lelkileg sérült

- és egyéb negatívum

Ami viszont vagyok :

- önazonos

- válogatós

- megfontolt

- elégedett az életemmel,legfőképp a munkámmal

- de ugyanakkor nyitott is

- és objektíven meg tudom ítélni, hogy jól is nézek ki.

Én nagyon megválogatom azt,hogy ki érinthet meg

és inkább vagyok egyedül,mint a nem megfelelő partnerrel.

Annyira elkeseredett és ösztönlény sosem voltam, hogy csak azért feküdjek le valakivel,mert legyen már valaki.

Ha jön,jön, ha nem,nem.

Erre külön sose kondícionáltam az agyamat.

Nem vagyok semmi jó ellen,de nem is küzdök görcsösen.

Igazából nem volt még kémia.

Nem volt olyan férfi,aki annyira "elkábított" volna,

( és itt nem feltétlen szerelemről beszélek, hanem pusztán fizikai vonzalomról ), hogy azt mondjam : uh, te kellesz nekem.

Szóval összegzésképp :

Megválogatom a partnereimet és számomra kémia nélkül nincs szex.

Az,hogy eddig még nem találkoztam olyan férfival,akivel ez működött volna,arról úgy érzem, nem én tehetek.

Ha te lennél a párom,én ilyen okokat hoznék fel.

Te mit gondolnál ?

Elfogadható, megérthető ?

Ha mondjuk 17 évesen lett volna olyan férfi, én már rég nem lennék szűz. Sőt, jó nagy k*urva lennék ( az ő saját bejáratú ku>rvája, szinte bármit megtennék kettőnk öröméért,de csak azzal a bizonyos illetővel!), mert szerintem szexelni baromi jó lehet.

Pusztán nem találtam hozzá megfelelő partnert.

Eddig.

Köszönöm, ha jön értékelhető válasz.

34/N

2017. jún. 29. 22:54
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/80 A kérdező kommentje:

" Szerintem te valami nagyon alternatív valóságban élsz, "

ezt jól látod. Én az én saját valóságomban élek. Nem a tiedben, nem az övében, hanem a sajátomban. És ebbe a körbe belépni csak egy bizonyos szint felett lehet.

Döntse el ,ki-ki maga, hogy ez neki jó,vagy sem.Nekem mindenképp,mert megadatik az a luxus,hogy én válogassam meg ,kik vesznek körbe. Vagy kik nem.

2017. jún. 29. 23:57
 42/80 anonim ***** válasza:
72%
Engem taszítana. Úgy érzem egy vagy az egyenmassza nők közül, akiknek egekben az elvárása a semmire, és erősen gyanakodnék, hogy miért is én lettem a befutó.
2017. jún. 29. 23:57
 43/80 anonim ***** válasza:
90%

Ha én lennék a párod, már nem lennél szűz.

Ha én lennék a barátod, ismernélek, és nem lepődnék meg.

Az okok nem zárják ki, hogy lehetett volna valaki.

Az utolsó válasz pedig elfogadható, de attól még nem értelek meg.

2017. jún. 30. 00:02
 44/80 A kérdező kommentje:

" Ha nem volt partnered, akkor nem válogattad meg őket, mert nem volt kik közül válogatni :-P Szövegértelmezés egyes, leülhetsz ;-) (főleg, ha még a sajátodat sem tudod értelmezni :-D ) "

1. "partner : nővérem munkatársa. Flört másfél évig.Nem lett belőle kapcsolat.

2 "parner " : 11 évig plátói szerelem,majd megismerkedtünk, 1 évig msn, de a barátnője akkor kint volt külföldön és addig " bevállalt " volna,de nem igazán vágytam erre ilyen feltételekkel. Ez is kuka.

3."partner ": olasz restaurátor ( 2 évet töltöttem kint, munkaügyben ) Vele sem lett tartós a dolog.

4. "Partner " : az olasz tanár

voltak még kevésbé jelentősek,de most őket gondoltam kiemelni.

Na,akkor mégis hogy van ez a partner válogatás ? ....

Ki nem tud szöveget értelmezni ?...

2017. jún. 30. 00:02
 45/80 anonim ***** válasza:
97%

Elolvastam a posztot és átfutottam a kommenteket. Ezekből én mint férfi a következőket érzem:

Biztos volt jelentkező rá, mert minden lányra akad olyan férfi, aki elvinné legyen bármilyen a külseje. Van akinek a tomboy, van akinek a modell alkat, van akinek a teltebb jön be.

Viszont a nagy független nő imázs rajtad szerintem csak egy váz, amit a külvilág felé mutatsz és amivel a saját döntéseid is próbálod magyarázni magad felé, holott te is érzed, hogy valahol rossz úton jársz.

Elhiszem, hogy a környezetedben nem akadt olyan, akivel össze kötötted volna az életed. Előfordul. Én is hasonló cipőben voltam sokáig, de egy idő után úgy döntöttem, hogy elegem van. Több időt fordítottam a keresésre, több emberrel ismerkedtem különféle módokon és ami a legfontosabb, hogy magam mögött hagytam az önámítást.

Nem azért nem volt senkim, mert nem akartam... Legbelül mindig vágytam rá. Az ember társas lény, ösztönösen is igényeljük és ahogy telik az idő ezek csak egyre erősebbek lesznek. Nőknél gondolom hatványozottan is igaz, de ebbe most nagyon nem akarok belemenni.

A lényeg, hogy mutathatod bármilyen erősnek magad, szállhatnak a meggyőzőbbnél meggyőzőbb listák, de a munka utáni estéken egyedül feküdsz le, a reggeleken egyedül ébredsz. Nincs szerintem ép ember, aki erre a magányra kárhoztatná magát tudatosan.

Viszont, ha a környezeted és mások felé is azt közvetíted, hogy ez neked így van jól és ez megfelel, akkor ez így is fog maradni.

Szerintem nézz magadba. Rakj rendet a gondolataid között és bár nem vagyok a helyzetedben, de egy valamit mondhatok. Oka van, hogy ezzel a témával előhozakodtál egy internetes fórumon és még ha nem is szeretnéd bevallani magadnak ez végig marni fog amíg szembe nem nézel vele. Az már csak rajtad múlik, hogy utána mihez kezdesz, mit vagy hajlandó megtenni a saját életedért.

Hosszú lett a poszt, de remélem a lényeg átjött. Ezek csupán az én gondolataim, ha nem értesz egyet, teljesen jó, elfogadom. Nem vitázni akarok, vagy megmondani, hogy mit csinálj. Ezeket mind neked kell eldöntened. Én csupán a saját tapasztalataimból osztottam meg. Remélem, hogy segíthettem és a helyes irányba tereltelek.

Én már szerencsére évek óta boldog kapcsolatban élek és a páromra az ország másik felén találtam rá. Nehéz volt a távkapcsolat, de megérte és azóta is együtt vagyunk, összeköltöztünk és vígan hódolunk a testi örömöknek kifulladásig :3

27/f

2017. jún. 30. 00:04
 46/80 A kérdező kommentje:

" és erősen gyanakodnék, hogy miért is én lettem a befutó."

Ennek "szaga van ", megérezném ezt a hozzáállást,így el sem jutnánk addig, hogy potenciál legyél, tehát érezni sem éreznél így,ami neked mindenképp jó.

Viszont ez egy jó és értékelhető válasz volt,megértem a te nézőpontodat amúgy ! Köszi !

2017. jún. 30. 00:05
 47/80 anonim ***** válasza:
87%
Ketyeg a biológiai órád, 10 max 15 év és a nyanyakorban leszel, de mire felébredsz az álmodozásbó, a valóságban ez az idő bőven el telik..
2017. jún. 30. 00:10
 48/80 A kérdező kommentje:

46-os : te, ha hiszed ,ha nem, nem azért írtam ki ezt a kérdést,mert akármilyen szinten is "nyomasztana ".

Ti nem szoktatok úgy cselekedni,hogy egyszerűen "csak úgy " ??

Amikor full nem gondolsz bele, csak kedved van valamihez.

Én például épp filmet néztem ,ahol hasonló téma jött fel, és közben kiírtam gyakorira.

Én nem érzek e-mögött akkora magaslatokat,amikbe te belementél,de köszönöm a válaszod.

Nagy különbség köztünk : írod,hogy eljutottál arra a pontra,hogy elég.

Én nem.

Nem azt mondom,hogy nem kell társ,mert kell,nagyon is,de életképes vagyok egyedül is.És ezt a társamtól is elvárom. Ne ő tegyen boldoggá engem,mert annál nyomorúságosabb helyzet nincs .

Neked kell egyedül jól érezned magad és ha ez megvan, akkor képes leszel arra,hogy ezt megoszd a pároddal,ezáltal felemeljétek egymást és ne csak legyetek úgy egymás mellett,mert tökjó,hogy szeret valaki.Ez nagyon instabil és számomra nem vonzó.

Nálam nyitottabb ember pedig kevés van,meglepődnél,ha ismernél.Pont ezért van sok lehetőség,amik közül válogathatok.

Node, igazából nem is a kérdésemről beszélgetünk...

2017. jún. 30. 00:14
 49/80 anonim ***** válasza:
79%

Kicsit illogikus vagy(nem először)

Két eset lehetséges:

1. Első randin rögtön ezt elmondanád, és ott meghalna a dolog köztünk, tehát nem éreznél semmit rajtam meg.

2. Titkolnád az ágyjelenetig, és ott adnád elő, ez esetben szintén nem érezhetnél meg rajtam semmit, hiszen nem volt ami gyanús legyen nekem előtte. A közléskor pedig lásd 1. pont szerint.

3. Az ilyen ezo hülyeségek mindig csorbát szenvednek rajtam, tehát egyébként sem éreznél meg semmit:)

2017. jún. 30. 00:17
 50/80 A kérdező kommentje:

Az első két pont közül egyik sem történne meg velem.

Én ennél kreatívabb vagyok.

Veled pedig még privátig se jutnánk,nemhogy randiig.:)

de amúgy aranyos vagy, hogy válaszolsz,akárhogyan is.

Köszönöm !

2017. jún. 30. 00:20
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!