Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
34 éves vagyok és szűz. Ha te lennél a barátom, mit reagálnál erre a tényre? Illetve az okokra?
Az ok az,hogy nincs különösebb ok.
Nem vagyok :
- csúnya
- vallásos
- szentimentális, házasságra váró
- furcsa,deviáns,disszociatív,lelkileg sérült
- és egyéb negatívum
Ami viszont vagyok :
- önazonos
- válogatós
- megfontolt
- elégedett az életemmel,legfőképp a munkámmal
- de ugyanakkor nyitott is
- és objektíven meg tudom ítélni, hogy jól is nézek ki.
Én nagyon megválogatom azt,hogy ki érinthet meg
és inkább vagyok egyedül,mint a nem megfelelő partnerrel.
Annyira elkeseredett és ösztönlény sosem voltam, hogy csak azért feküdjek le valakivel,mert legyen már valaki.
Ha jön,jön, ha nem,nem.
Erre külön sose kondícionáltam az agyamat.
Nem vagyok semmi jó ellen,de nem is küzdök görcsösen.
Igazából nem volt még kémia.
Nem volt olyan férfi,aki annyira "elkábított" volna,
( és itt nem feltétlen szerelemről beszélek, hanem pusztán fizikai vonzalomról ), hogy azt mondjam : uh, te kellesz nekem.
Szóval összegzésképp :
Megválogatom a partnereimet és számomra kémia nélkül nincs szex.
Az,hogy eddig még nem találkoztam olyan férfival,akivel ez működött volna,arról úgy érzem, nem én tehetek.
Ha te lennél a párom,én ilyen okokat hoznék fel.
Te mit gondolnál ?
Elfogadható, megérthető ?
Ha mondjuk 17 évesen lett volna olyan férfi, én már rég nem lennék szűz. Sőt, jó nagy k*urva lennék ( az ő saját bejáratú ku>rvája, szinte bármit megtennék kettőnk öröméért,de csak azzal a bizonyos illetővel!), mert szerintem szexelni baromi jó lehet.
Pusztán nem találtam hozzá megfelelő partnert.
Eddig.
Köszönöm, ha jön értékelhető válasz.
34/N
"" és erősen gyanakodnék, hogy miért is én lettem a befutó."
Ennek "szaga van ", megérezném ezt a hozzáállást,így el sem jutnánk addig, hogy potenciál legyél, tehát érezni sem éreznél így,ami neked mindenképp jó."
Azt csak hiszed, hogy megéreznéd.
Ezek szerint te még nem találkoztál olyan emberekkel akik remekül tudnak érzéseket megjátszani.
Pedig hidd el létezik olyan ember, aki téged is át tudna verni.
A véleményem, hogy te lehetsz az a kivétel, aki társadalmi, szülői, baráti vagy belső nyomásra nem kezdett olyan férfival kapcsolatot aki (mondjuk az első randin, találkozáson) nem volt a pontos ideálod.
Ez azt jelenti, hogy te az evolúciós ranglétra tetején vagy.
Ellenben a felsorolt kapcsolataid alapján nem állsz te az evolúciós létre tetején, de még a közepén sem.
Az első "partnereddel" nem tudom milyen formában flörtöltél, de ha az a férfi a másfél év alatt nem feküdt le más nővel, akkor nagyon átlag alatti lehetett, hogy képes volt másfél évet neked "adni".
A 11 éves plátói akármi meg nevetséges.
Egy átlag feletti nő (aminek tartod magad) ilyen ostobaságot nem csinál.
Te szerintem valami "ezoterikus művész lélek" lehetsz, azon belül is egy eléggé eltorzult világképpel rendelkező, ennek oka elég sok minden lehet (trauma stb.).
"Annyira elkeseredett és ösztönlény sosem voltam, hogy csak azért feküdjek le valakivel,mert legyen már valaki."
Pedig 20 felett szerintem rajtad akkora belső nyomás volt, hogy nem tudtál megnyílni senkinek és annyira idegesített a dolog, amikor volt esély egy megfelelő partnerrel a kapcsolatra és a szexre, hogy inkább kifogást kerestél és befejezted vele.
Egyébként párkeresésnél mi volt a cél? Akár már 17 évesen, egy férfi egész életedre?
hú,itt nagyon elszálltak az infók melletted....
egészen torz kép jön le.
én továbbra is várom a válaszokat a kérdésemre,
ha valaki még hozzászólna !
köszönöm előre is
Nézd, ha közel 20 év alatt egyetlen férfi sem érintett meg, akkor szerintem magadban kéne az okokat keresni. Olyan téren nem tartalak hibásnak, hogy nem biztos, hogy tudatos a dolog, de valószínűleg a te igényeid, elvárásaid totál irreálisak, vagy valami problémád van, ami miatt úgymond tudat alatt megakadályozod magad abban, hogy megkívánj valakit. Persze ez puszta feltételezés, de lehet, hogy egy látogatást megérne egy pszichológusnál, mert ez már semmiképp nem normális.
A kérdésre koncentrálva, nem hiszem, hogy hirtelen le tudnám reagálni. Az okokra vonatkozó részt ugyanígy nem érteném. Egyébként maga a tény egyáltalán nem zavarna. Azon könnyen lehet segíteni. :)
Én azt tudom elképzelni, hogy annyit maszturbálsz, hogy a szexuális vágyad kielégítésre kerül, így a valóságban már nincs olyan motivációd, ami egy kapcsolatba "belesodorna"
30/F
Persze lehet, hogy tévedek.
Egyébként sosem volt veled, olyan, hogy pl véletlenül buszon, villamoson összepréselt a tömeg valakivel, akire ráizgultál?
KEreshetnél mást, én nem lennék szűztelenítő.
Te meg a nagy válogatósságodban örök szüzike fogsz maradni... vagy inkább mégiscsak prűdség lesz az.
28n
Amúgy mindenféle bunkóság nélkül írom.
34 évesen nem volt 1 kapcsolatod sem, csak flört kb. 34 évesen meg már kezd afelé terelődni az irány hogy a választék egyre csak csökken mivel sokan találtak párt és egy veled egykorú férfi vagy akár idősebb már családos vagy elvált (bár ez nem tudom hogy zavar-e, de szerintem ez a te világodba nem férne bele).
Ha gyereket szeretném mondanám hogy igyekezz... de felesleges mert nem hinném hogy fontos számodra a gyerek a családban mivel jó eséllyel lennél 40 éves mire terhes lennél akkor meg már nem biztos hogy olyan jó, illetve a személyiségedből kiindulva az alakod (ami van, ha sportos ha nem) nem áldoznád fel egy gyerekért.
Itt nem az a baj hogy 34 évesen szűz vagy, mert ez szerintem lényegtelen hanem maga a felfogásod, ami már inkább egy ,,nárcisztikusságot" sugall, ahol vagy te és a valaki akinek valami van a lába között és ő a tökéletes. Ezzel pedig az a baj hogy már magában ez a mentalitás olyan taszító sok esetben hogy azt el se tudnád hinni.
Számodra a leírtak alapján gondolom egy ,,intellektuális" ember kell aki olyan szinten domináns hogy már csak meg nem üti a nőt. Emellé pedig gondolom komoly munkája van és az sem árt ha az ízlésednek megfelel arcra vagy alkatra.
Ezeket megnézve elég csekély az esély hogy párt találsz, mivel még eddig sem sikerült egyszer sem.
Ezeket nem bántásból mondom de nekem ez jön le.
Minden kapcsolatod plátói ami volt.
Illetve érzek egy óriási egót az írásod mögött mondván ,,te rengeteget tudsz adni".
A környezeted véleményére is kíváncsi lennék hogy mind gyönyörű bombanőnek gondolnak aki rendkívül kedves, csak válogat vagy egy full átlagos de mégis beképzelt asszonynak akinek semmi és senki nem felel meg az egója miatt.
Szia,
A tényt elfogadnám, ritka de van ilyen, ennyi.
Oka meg mindennek van, ennek azok amiket leírtál, vagyis inkább szerintem az, hogy nem volt senkivel meg a kémia,a többi valójában nem ok erre.
Amúgy én is önazonos vagyok = azonos önmagammal, bár lehet ezzel sokan így vannak, de az utolsó "ok" tetszett a legjobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!