Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szóljak neki, hogy szűz vagyok még? 19/l
Van egy fiú, akivel randizgatok, nagyon úgy néz ki, hogy össze fogunk jönni. Párszor szóba jöttek az exek és elmeséltem neki, hogy egy másfél éves kapcsolatom volt, aminek kb 2 hónapja lett vége. Ebből természetesen az jöhet le neki, hogy már nem vagyok szűz. Az exemmel nagyon bonyolult, hogy miért nem volt szex (szexualitás volt, de szex nem), erre most nem térnék ki, mert több szálon fut a történet és a kérdés szempontjából lényegtelen is.
Tamponhasználatnál, maszturbálásnál (ha feldugok ezt-azt) nem szoktam fájdalmat érezni és ha körbetapogatom a kezemmel a hüvelyem, akkor se érzek semmiféle hártyát. :S
Arra gondoltam, hogy nem szólok neki, hanem csak egyszerűen megtörténik, aminek meg kell történnie. Első szexnél meg biztosan nem lesz állat, szóval óvatos lesz.
Vagy szólnom kellene?
Mert elég kínos, hogy volt egy másfél éves kapcsolatom, de nem szexeltünk. És akkor biztos rákérdez, hogy miért nem, ebbe viszont (még?) nem szeretném beavatni. Meg nehogy megijedjen, hogy ennyire tartózkodó vagyok, hogy másfél év után se feküdtem le és emiatt ábrándul ki belőlem..
Vagy arra is gondoltam, hogy megtörténik, és utána mondom el neki, hogy amúgy ez volt az első... :D
"...elég kínos, hogy volt egy másfél éves kapcsolatom, de nem szexeltünk."
WTF??
Miéééééért kínos?
Szerintem mondd el.
Büszke is lehet rád, meg hát... legalább nem titkolózással kezditek a kapcsolatot.. nem biztos, hogy utólag jól esne neki, hogy benyögöd, hogy ja amúgy ez volt az első.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!