Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18 éves, (szűz) lány vagyok, tartós kapcsolatban vagyok (1,5 éve) Még nem feküdtünk le, de ő is, és én is ugyanúgy szeretnénk. Aztmondta, szóljak, ha úgy érzem, hogy szeretném Mégis mit tegyek vagy hogy utaljak rá? Normális válaszokat szeretnék
Teljesen őszinték és nyíltak vagyunk,csak ez a téma kicsit távol áll.
2.válaszoló, igen,szoktunk, de igen itt a baj,hogy mindig abbamarad. :D akármit próbálok/próbálunk...nem tudunk tovább lépni.
3.válaszoló, hát tervezem tervezem, de ha ő nem akarja annyira, akkor felesleges,nemde?
Azt mondod, pettingeltek. Ha közben mindig, mindketten meg tudjátok állni, hogy továbblépjetek, akkor valamit nagyon rosszul csináltok a pettingben.
Normálisan annyira föl kéne izgulnotok, hogy már rég túl lennétek a lefekvésen.
18 évesen és másfél év egyutt lét után már nyugodtan megmondhatod neki kerek-perec hogy már már tovább szeretnél lépnia pettingtol, mert nagyon kívánod a sexet. Egy petting alkalmával kérdezd meg tole, hogy nem akarja-e betenni. Ha ettol se fog beindulni, akkor tényleg valami baj van a pasiddal. Nincs az a férfi, aki másfél év pettingelés után ne kívánná a barátnojet. Foleg ebben a korban, amikor a srácok a legjobban érdeklodnek a sexért.
Szerintem itt van valami komunikácios akadály koztetek, ez nem teljesen oszinte dolog. SZerintem a srác csak nagyon fél, hogy felsul a sexnél. (feltételezem o is szuz még) vagy valami más oka van neki, hogy miért nem mondja, hogy o is akarja már nagyon.
26F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!