Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
34 éves vagyok és szűz. Ha te lennél a barátom, mit reagálnál erre a tényre? Illetve az okokra?
Az ok az,hogy nincs különösebb ok.
Nem vagyok :
- csúnya
- vallásos
- szentimentális, házasságra váró
- furcsa,deviáns,disszociatív,lelkileg sérült
- és egyéb negatívum
Ami viszont vagyok :
- önazonos
- válogatós
- megfontolt
- elégedett az életemmel,legfőképp a munkámmal
- de ugyanakkor nyitott is
- és objektíven meg tudom ítélni, hogy jól is nézek ki.
Én nagyon megválogatom azt,hogy ki érinthet meg
és inkább vagyok egyedül,mint a nem megfelelő partnerrel.
Annyira elkeseredett és ösztönlény sosem voltam, hogy csak azért feküdjek le valakivel,mert legyen már valaki.
Ha jön,jön, ha nem,nem.
Erre külön sose kondícionáltam az agyamat.
Nem vagyok semmi jó ellen,de nem is küzdök görcsösen.
Igazából nem volt még kémia.
Nem volt olyan férfi,aki annyira "elkábított" volna,
( és itt nem feltétlen szerelemről beszélek, hanem pusztán fizikai vonzalomról ), hogy azt mondjam : uh, te kellesz nekem.
Szóval összegzésképp :
Megválogatom a partnereimet és számomra kémia nélkül nincs szex.
Az,hogy eddig még nem találkoztam olyan férfival,akivel ez működött volna,arról úgy érzem, nem én tehetek.
Ha te lennél a párom,én ilyen okokat hoznék fel.
Te mit gondolnál ?
Elfogadható, megérthető ?
Ha mondjuk 17 évesen lett volna olyan férfi, én már rég nem lennék szűz. Sőt, jó nagy k*urva lennék ( az ő saját bejáratú ku>rvája, szinte bármit megtennék kettőnk öröméért,de csak azzal a bizonyos illetővel!), mert szerintem szexelni baromi jó lehet.
Pusztán nem találtam hozzá megfelelő partnert.
Eddig.
Köszönöm, ha jön értékelhető válasz.
34/N
igen, valóban, az egyszerű emberek gondolkodásmódjával nem igazán tudok azonosulni,bár kaptam hasznos válaszokat a kérdésemre, sokan átmentek ítélkezésbe,ismeretlenül,ez pedig a műveletlen ember sajátja.
Valószínűleg nem a gyakorikerdesek és annak tábora a megfelelő platform egy ilyen szintű kérdés véleményezésére.
Elfogadok minden kommentet, még akkor is,ha nem pozitív, de csakis abban az esetben, ha az nem megy át személyeskedésbe.
Kevesen tudtak a kérdésen maradni, aki tudott,annak köszönöm.
Azt meg pláne nem tudom felfogni, hogy a kérdésem miért lenne kamu ? Én elhiszem,hogy nem mindennapi,viszont azzal nem értek egyet,hogy én provokálok. Én REAGÁLOK a provokatív kommentekre, bár nem tudom,minek, lehet,hogy mert túl jó fej vagyok .
Úgyhogy a kedves gyakorinak nem engem kellene felszólítania,annak, aki normális hangnemben, türelmesen magyaráz a csürhének,hanem azt,aki valóban provokál,nevezetesen a kommentelők.
Meg lehet nézni,hogy hányan írtak úgy,hogy nem volt támadás a soraik mögött.
Bár,ehhez is kellene egyfajta szellemin szint, hogy átjöjjön.
Na,pontosan ezért nehéz férfit találni,mert az agyi kapacitás valahol kint a valóságban is ilyen szinteken mozog.
Viszont úgy vettem észre, hogy a férfiaknak erős komplexusuk lesz egy erős,határozott nővel szemben.
A valóságban és a gyakorkerdeseken egyaránt.
Ha valakit érdekel, tudok képet küldeni és akkor majd eldöntheti,hogy mennyire felelek meg az általam leírtaknak. Hátha más szemszögből látja majd a dolgot.
Bár már nem tudom, hogy ez engem érdekel-e.
Köszi a használható kommenteket !
"Na,pontosan ezért nehéz férfit találni,mert az agyi kapacitás valahol kint a valóságban is ilyen szinteken mozog. "
Na az agyi szintről legyen elég annyi, hogy ez a fajta rögeszmés meggyőződés a saját igazadban a legostobább emberekre jellemző.
Egy bizonyos agyi szint felett egyre kevesebb a meggyőződés és egyre több a kétely, és főleg, megjelenik az önkritika képessége.
De persze nyilván mindenki szembemegy azon a bizonyos autópályán, csak te mész jó irányba xD
A válaszaidat olvasva nem az az ok hogy te vagy válogatós, hanem az hogy ilyen stílussal a kutyának sem kellesz ami teljesen világos. Borzasztó ez a kioktató hangnem. Csodálkozol hogy nincs jó válasz?
Te egy beteg ember vagy aki azt hiszi hogy ha flörtöl valakivel akkor az a partnere. Mire van ekkora arcod?
Még szerintem várj 20-30 évig a tökéletesre, nehogy elkapkodd a dolgokat!
Istenem,borogass...ennyi félreértelmezést egy pár sornyi szövegben.hihetetlen.
elég is.
Nehéz úgy nem támadóan állni valakihez aki ennyire fenn hordja az orrát mind a gyakorin mind a való életben.
Az meg hogy az emberekkel az ,,erős nőkkel" van baja...
Szerintem nem az erős nőkkel van bajuk az embereknek vagy férfiaknak hanem szimplán nincs az ilyenekhez kedvük. Lehet hogy az igazi férfiak igazi nőkre vágynak, vagy akár az átlag férfi is nőre vágyik nem egy másik férfira p.ncival mert lehet hogy az elején tök laza együtt sörözgetni de egy párkapcsolatban azért annyira nem az.
Nem véletlen hogy kevés embernek jönnek be az ,,erős" nők mind testi mind jellemi értelemben.
Egy nőies nőt akinek van véleménye sokkal többet választanának mint egy ugyan olyan de ,,férfi jellemmel" megáldott nőt.
Nem olvastam el a válaszokat, csak a leírást, és bár én már nem vagyok szűz, átérzem a problémádat.
Sok férfi megértene. Kérdés, a te akaratlanul felállított szintedet megütnék-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!