Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 34 éves vagyok és szűz. Ha te...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

34 éves vagyok és szűz. Ha te lennél a barátom, mit reagálnál erre a tényre? Illetve az okokra?

Figyelt kérdés

Az ok az,hogy nincs különösebb ok.

Nem vagyok :

- csúnya

- vallásos

- szentimentális, házasságra váró

- furcsa,deviáns,disszociatív,lelkileg sérült

- és egyéb negatívum

Ami viszont vagyok :

- önazonos

- válogatós

- megfontolt

- elégedett az életemmel,legfőképp a munkámmal

- de ugyanakkor nyitott is

- és objektíven meg tudom ítélni, hogy jól is nézek ki.

Én nagyon megválogatom azt,hogy ki érinthet meg

és inkább vagyok egyedül,mint a nem megfelelő partnerrel.

Annyira elkeseredett és ösztönlény sosem voltam, hogy csak azért feküdjek le valakivel,mert legyen már valaki.

Ha jön,jön, ha nem,nem.

Erre külön sose kondícionáltam az agyamat.

Nem vagyok semmi jó ellen,de nem is küzdök görcsösen.

Igazából nem volt még kémia.

Nem volt olyan férfi,aki annyira "elkábított" volna,

( és itt nem feltétlen szerelemről beszélek, hanem pusztán fizikai vonzalomról ), hogy azt mondjam : uh, te kellesz nekem.

Szóval összegzésképp :

Megválogatom a partnereimet és számomra kémia nélkül nincs szex.

Az,hogy eddig még nem találkoztam olyan férfival,akivel ez működött volna,arról úgy érzem, nem én tehetek.

Ha te lennél a párom,én ilyen okokat hoznék fel.

Te mit gondolnál ?

Elfogadható, megérthető ?

Ha mondjuk 17 évesen lett volna olyan férfi, én már rég nem lennék szűz. Sőt, jó nagy k*urva lennék ( az ő saját bejáratú ku>rvája, szinte bármit megtennék kettőnk öröméért,de csak azzal a bizonyos illetővel!), mert szerintem szexelni baromi jó lehet.

Pusztán nem találtam hozzá megfelelő partnert.

Eddig.

Köszönöm, ha jön értékelhető válasz.

34/N

2017. jún. 29. 22:54
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/80 A kérdező kommentje:

" Vagy pedig annyira vezető személyiség lennél egy kapcsolatban is, hogy a férfi feladná, hogy valaha is ő is meghatározó személyisége legyen a kapcsolatnak. "

Márpedig egy férfi pont attól férfi, hogy tud kezelni egy nőt, legyen az a nő bármennyire is erős és független.Pont ez a kihívás. És én pont ezt az egyensúlyt nem találtam még meg. Én eddig csak fiúkkal találkoztam, férfival nem igazán.

2017. jún. 29. 23:32
 32/80 A kérdező kommentje:

" mert egy tüzes belevaló nő nem tudna élni szex nélkül,"

Tehát, ha nincs megfelelő partner, mert mondjuk az embernek vannak ( akár extra ) igényei ( mert mondjuk semmivel sem vár többet,mint amit adni tud, az viszont sok ), akkor egy nő, csak mert "tüzes", feküdjön már le akárkivel,mert ő " tüzes " ?

A "tüzes,szenvedélyes " jelző egyébként karakterjegy, ami az adott személy szexualitásában is megnyilvánul,tehát attól,mert még nem volt alkalma ezt a tüzet egy férfira ráborítani, attól még lehet szenvedélyes minden másban is. Igen, a szexben is. Csak van önkontrollja és szűrője.

Szimplán attól,mert valaki tüzes,még nem jó nő,vagy szerető. Szenvedélyesen is lehet valaki béna.

2017. jún. 29. 23:41
 33/80 anonim ***** válasza:
85%
Nem kicsi a paradoxon :-D :-D Azt modod megválogatod a partnereid? De hiszen nem is volt partnered :-D :-D Mit válogattál meg? A semmit?
2017. jún. 29. 23:41
 34/80 A kérdező kommentje:

több ezer kilóméter : Olaszországban ismerkedtünk meg ( olasz) de visszament a Hong Kong-i egyetemre tanítani.

Majdnem...

2017. jún. 29. 23:43
 35/80 anonim ***** válasza:
93%
#34: :DDD
2017. jún. 29. 23:43
 36/80 A kérdező kommentje:

megválogattam a partnereimet : opciók voltak,lehetőségek voltak okoskám, csak én válogattam a lehetőségek közül. és úgy alakult, hogy nem választottam senkit.

így már könnyebben megy a sorok közti olvasás ?

De valaki tudna a kérdésre is válaszolni,vagy csak szöveget értelmezni kell segítenem ?

2017. jún. 29. 23:44
 37/80 anonim ***** válasza:
81%
Egyébként a kémia akkor működik vagy nem, ha megfelelő közelség alakul ki 2 ember között, hiszen feromon a modern embernél észlelhetetlen, a tisztálkodás és a hozzá használt vegyszerek miatt, egyszerűen lemossuk fürdésnél, aztán persze az Izzadásgátló miatt fürdés után sem tud érezhető mennyiségbe kiválasztódni, de a megfelelő közelség az intimitáskor lehetővé teszi, hogy szexuális vágyat ébresszen...
2017. jún. 29. 23:49
 38/80 A kérdező kommentje:
igen, ez a közelség dolog ez ilyen, ezzel egyetértek..
2017. jún. 29. 23:55
 39/80 anonim ***** válasza:
65%
Okos apáca vagy, de miért pontozod le a nálad intelligensebbet? :D
2017. jún. 29. 23:55
 40/80 anonim ***** válasza:
34%

#37: Ha nem volt partnered, akkor nem válogattad meg őket, mert nem volt kik közül válogatni :-P Szövegértelmezés egyes, leülhetsz ;-) (főleg, ha még a sajátodat sem tudod értelmezni :-D )

Mentegesd a bénaságod nyugodtan :-D Nem olvastam végig a válaszokat, csak a kérdést. De ha gondolod holnap végig megyek rajta, hogy objektívebb legyek ... Csak rosszabb válaszra számíthatsz, így látatlaban is :-P :-P

2017. jún. 29. 23:56
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!