Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 34 éves vagyok és szűz. Ha te...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

34 éves vagyok és szűz. Ha te lennél a barátom, mit reagálnál erre a tényre? Illetve az okokra?

Figyelt kérdés

Az ok az,hogy nincs különösebb ok.

Nem vagyok :

- csúnya

- vallásos

- szentimentális, házasságra váró

- furcsa,deviáns,disszociatív,lelkileg sérült

- és egyéb negatívum

Ami viszont vagyok :

- önazonos

- válogatós

- megfontolt

- elégedett az életemmel,legfőképp a munkámmal

- de ugyanakkor nyitott is

- és objektíven meg tudom ítélni, hogy jól is nézek ki.

Én nagyon megválogatom azt,hogy ki érinthet meg

és inkább vagyok egyedül,mint a nem megfelelő partnerrel.

Annyira elkeseredett és ösztönlény sosem voltam, hogy csak azért feküdjek le valakivel,mert legyen már valaki.

Ha jön,jön, ha nem,nem.

Erre külön sose kondícionáltam az agyamat.

Nem vagyok semmi jó ellen,de nem is küzdök görcsösen.

Igazából nem volt még kémia.

Nem volt olyan férfi,aki annyira "elkábított" volna,

( és itt nem feltétlen szerelemről beszélek, hanem pusztán fizikai vonzalomról ), hogy azt mondjam : uh, te kellesz nekem.

Szóval összegzésképp :

Megválogatom a partnereimet és számomra kémia nélkül nincs szex.

Az,hogy eddig még nem találkoztam olyan férfival,akivel ez működött volna,arról úgy érzem, nem én tehetek.

Ha te lennél a párom,én ilyen okokat hoznék fel.

Te mit gondolnál ?

Elfogadható, megérthető ?

Ha mondjuk 17 évesen lett volna olyan férfi, én már rég nem lennék szűz. Sőt, jó nagy k*urva lennék ( az ő saját bejáratú ku>rvája, szinte bármit megtennék kettőnk öröméért,de csak azzal a bizonyos illetővel!), mert szerintem szexelni baromi jó lehet.

Pusztán nem találtam hozzá megfelelő partnert.

Eddig.

Köszönöm, ha jön értékelhető válasz.

34/N

2017. jún. 29. 22:54
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/80 anonim ***** válasza:
73%

Te már annyira szuper ember lehetsz, mindent annyira tudsz már a saját életeddel és mindennel kapcsolatban, hogy nincs is szükséged senkire.

A szüzességgel semmi bajom nem lenne. De hogy már olyan szinten teljes mértékben irányítod az életed, hogy ezt meg megosztani se tudnád senkivel szerintem. Vagy pedig annyira vezető személyiség lennél egy kapcsolatban is, hogy a férfi feladná, hogy valaha is ő is meghatározó személyisége legyen a kapcsolatnak.

Azt viszont nem hiszem el, hogy elégedett vagy az életeddel úgy, hogy nem is hiányzik, hogy hozzád érjen valaki, és ennek hiánya nem okoz valami problémát. Bár ezt így nem írtad, de erre lehet következtetni. Oda melléd már nagyon nem is kell férfi, mert csak eltörpülne melletted. Én pont a nőiességet és a minimális alárendelődést nem látom az írásodban, engem ez zavar.

2017. jún. 29. 23:07
 12/80 anonim ***** válasza:
85%
Küldj már egy képet :).
2017. jún. 29. 23:08
 13/80 anonim ***** válasza:
35%
11. voltam. Hogy a kérdésre válaszoljak, semmi különöset nem szólnék sem erre, sem az okokra. Inkább pozitív lenne. Ami zavar, ahogy írtam, nagyon nem érzek benned nőiességed az eddigi írásod alapján, már nem bántásként mondom. Nem baj, ha egy nő tudja, mit akar, van benne céltudatosság, pláne ha okos az főleg jó, de ezek olyan szinten vannak benned az írásod alapján, hogy az már túl sok. Legalábbis a leírtakból bennem ez a kép áll össze.
2017. jún. 29. 23:12
 14/80 anonim ***** válasza:
9%
Semmi különöset.
2017. jún. 29. 23:12
 15/80 anonim ***** válasza:
30%
Ez a kemény, nem a kád széle. Az igen. Nem tudom, hogy sírnék-e vagy nevetnék. 29F
2017. jún. 29. 23:13
 16/80 anonim ***** válasza:
41%
Még mindig a 11. vagyok, de nem hat meg az se, ha lepontoznak, mert attól még van véleményem, nem sértő módon igyekszem leírni, és a százalék semmin nem változtat. Nyilván ez csak pár sor, amit olvastam a kérdezőtől, és nem feltétlen valós kép, ettől még bennem ez a vélemény, összkép alakul ki ennyiből.
2017. jún. 29. 23:14
 17/80 anonim ***** válasza:
0%

35 éves vagyok és imádom a női lábakat: ezért vagyok szűz. Nem vagyok vallásos; mókás; házasságra vágyó egyén, viszont vagyok: érdeklődő; elégedett az életkörülményeimmel; elemző személyiség. Igazán tudok szeretni, de a haragom sokáig tart.

Összesítve: az ellentétek vonzhatják egymást.

2017. jún. 29. 23:15
 18/80 Tiboo Martino ***** válasza:
68%

Ha én lennék és ezzel így elém állnál, nagyon boldog lennék, hogy én lehetek az első, egy iyen értelmes és érett gondolkodású Nőnek! Nagyon becsülendő Hölgyemény lehetsz! A nincs ló, jó a szamár elvnek én sem vagyok a híve. 11 évig nem volt társas szexuális életem. Bár ez nem igazán rajtam múlott.

De azért csak volt neked valaki aki tetszett valamennyire! Abba belegondoltál, mi van ha a kémia nálad (is) a "történés" után indul(na) be? Mert nálam például úgy működött mindig.

F-32

2017. jún. 29. 23:16
 19/80 anonim ***** válasza:
79%

Ha a nőiesség egyenlő az alárendelődéssel, akkor én sem vagyok nőies, sajnálom. Szerintem nem meglepő, hogy egyedül irányítja a saját életét az, aki mióta csak az eszét tudja, szingli. Kire kellene támaszkodnia, az anyjáékra? Az élet másra nevelte.

Egyébként nem értem, miért érzed úgy, hogy akárkinek is magyarázattal tartozol amiatt, hogy szűz vagy. Bőven elég, ha azzal osztod meg az intim információkat, akik közel állnak hozzád és megérdemlik. Ha egyszer találni fogsz valakit magadnak, és annyira egy húron pendültök majd, mint szeretnéd, akkor úgysem fog ezért dobni.

2017. jún. 29. 23:16
 20/80 anonim ***** válasza:
51%

A leírásod alapján:

Erős, felelősségteljes, dolgos, érett, megfontolt nő.

Megtisztelve érezném magam, ha én venném el a szüzességedet.

Emberileg a teljes tisztelemet élveznéd mindentől függetlenül, az minden embernek kijár. Aki nem adja oda a tisztaságát csak úgy, az nem adja. Aki igen, az meg úgy tesz.

2017. jún. 29. 23:17
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!