Ha szeret a csaj megerti es kezditek elolrol. Ha nem akkor szivas...
2012. okt. 17. 18:34
3/14 anonim válasza:
Bezárnám utána az ajtót.;)
2012. okt. 17. 18:35
4/14 anonim válasza:
Letekerném a fejét, és belesz@arnék a nyakába:DD
2012. okt. 17. 18:35
5/14 anonim válasza:
Volt már ilyen, azt hazudta a srác, nem szűz :)
Repült is ezután. Egyrészt azért, mert azt hitte ez így jó. Másrészt azért, mert sz*r volt. És nem utolsósorban mert undorító dolog hazudni.
2012. okt. 17. 18:50
6/14 anonim válasza:
utolsó, hogy voltál biztos benne, hogy szűz? végül bevallotta? neked hanyadik partenred volt? hány évesek voltatok? azért nem szép tőled, hogy nem engedted "javítani"...;)
2012. okt. 17. 19:23
7/14 anonim válasza:
21 évesek voltunk. Persze, utána bevallotta.
Nekem a 3. partnerem volt, 2 többéves kapcsolat után - szimpatikus volt a srác, alakultak a dolgok hónapok óta, de a szexet eddig sosem halogattam, mert számomra lényeges. Ne haragudj, de ilyen téren vagy passzoltok, vagy nem. Apróbb dolgokon lehet javítani, de nem mindenen.
2012. okt. 17. 19:57
8/14 anonim válasza:
18:50
ezek után inkább a srácnak kellett volna kivágnia téged.
2012. okt. 17. 20:13
9/14 anonim válasza:
Velem is előfordult,h elmentem egy perc alatt,pedig nem voltam szűz. 3 kalandom már volt korábban. De az a csaj megvolt róla győződve,h én szűz vagyok,és jól lecseszett,h miért hazudtam neki.! Pedig nem.:D Na mindegy,azóta nem találkoztunk...
2012. okt. 17. 20:21
10/14 anonim válasza:
20:23
Aha, mert hazudni és hitegetni okés.
A nő a szemét, ha a pasi egy perc alatt elmegy és utána nemhogy megpróbálnátok újra vagy megpróbálna a nőnek is örömet szerezni neeem, közli, hogy ő most többet nem bír, és aludni akar.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!