Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek randizna velem az a prosti aki nélkül nem tudok élni?
Van egy tünemény, aki a Rosszlányokon hirdet. Már hónapok óta hozzá járok, több százezer forintot költöttem már az együttléteinkre.Nem vagyok gazdag, viszont magyar szinten jól keresek.
A lényeg az, hogy őrülten odáig vagyok érte. Ti hova hívnátok? Ő az aki megtestesíti az álmaimat. Olyan külsővel rendelkezik, ami számomra maga a csoda.
Értelmes, segítő szándékú válaszokat nagyon szívesen fogadok. Ne legyetek morálvigécek, nem érdekel, hogy mivel foglalkozik.
Kérdező! Téged sem az eszedért szeretnek az tuti. Ne vedd sértésnek.
Inkább keresnél egy tisztességes, értelmes lànyt.
Nem veszem sértésnek, tudom, hogy perverz vagyok.
Programozóként dolgozom.
Milyen nyelven programozol?
Php, C++, Phyton?
Ne süllyedj már le egy szint alá!
Egy programozó tudásával nem kéne a földön csúsznod ezután a prosti után.
Én szégyellem magamat helyetted... 24L
C++... Bár ez irreleváns a kérdés lényegét tekintve.
Nem személyeskedés vezérel, de miért neked van szégyenérzeted?
Nekem egyáltalán nincs.
Azért van szégyenérzete mert te tanult ember vagy a kiscsaj meg konkrét egy üres fejű liba.
Mégha össze is jönnétek hosszútávon úgyse működne mert rájössz,hogy a dugáson kívűl az égvilágon semmihez se ért.
Igen, köszönöm 77-es!
Én ha C++ban tudnék programozni még magamhoz se szólnék, nemhogy egy prostihoz.
Nem a vékonyságával van baj...
Amúgy coderként legalább 250 nettót kereshetsz, átlag 400, tesóm 700 nettót keres.
Egyik IT ismerősöm, még a leges leggázabb hörcsögfejű stílustalan gáz kockák sem járnak rendszeresen prostihoz, hanem ismerkednek. Lehet szüzességüket prosti vette el, de ahogy lett karrierjük, lett önbizalom és barátmő is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!