Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek randizna velem az a prosti aki nélkül nem tudok élni?
Van egy tünemény, aki a Rosszlányokon hirdet. Már hónapok óta hozzá járok, több százezer forintot költöttem már az együttléteinkre.Nem vagyok gazdag, viszont magyar szinten jól keresek.
A lényeg az, hogy őrülten odáig vagyok érte. Ti hova hívnátok? Ő az aki megtestesíti az álmaimat. Olyan külsővel rendelkezik, ami számomra maga a csoda.
Értelmes, segítő szándékú válaszokat nagyon szívesen fogadok. Ne legyetek morálvigécek, nem érdekel, hogy mivel foglalkozik.
A prostik egy határig szeretik, ha visszajáród a vendég... de... ha elkezdesz beleszeretni,.függővé válva, netán be is vallod neki. Abból komoly probléma lehet. Nyilván nem vagy túl jó pasi, mert akkor nem kéne prostihoz menned. Ez nem a Micsoda nő, és nem vagy Richard Gere.
Szóval ilyeneket általában erőd eszközökkel lekoptatják inkább. Mert ebből szoktak lenni a féltékenységi creepy-ségek és egyszer csak elnyesett torokkal találja magát egy randi után. Ha a tiéd nem lehet, másé se legyen.
Szóval általában megkérik a bizti gorillájukat, hogy kicsit puhítson meg, ha nem kopsz magadtól. A kigyúrtállat, aki magyar szürkemarha súlyú ólomkockákkal szokott gyúrni, elkap a bérház alsó lépcsőjén, kisfiam... és akkor a pofont leb..sz a medveölő tenyerével, hogy a gerinced menetet vág a belsőségeidben, majd fölszáll mint egy helikopter... a szomszéd néni meg véres szemüveggel csak áll ott lemeredve.
A goresz csak odaszól: "Mi van mama, te is kérsz egyet?"
The end
Nem voltam vele bunkó, soha. Imádom. Olyan mint egy Istennő.
Azt teszem. A soros aktus után elhívom valahova.
Egy prosti saccra egymilla felett kjeres havonta. Nyilván azért prosti, mert ő meg pénzfüggő. Nem fogja a relatíve sok pénzt feladni egy lúzerrel töltendő átlagos életért cserébe.
Viszont te meg megemberelhetnéd magad, és keress magadnak egy nortmális lányt, addig míg el nem kapsz valami betegséget a kedvenc prostidtól.
Amúgy téged nem zavar, hogy napi 10 pasas átmegy rajta?
Ne beszélj róla ilyen degradáló hangnemben.
Nem kell normális lány, nekem ő kell.
És mit gondolsz meddig fogod azt bírni, ha netán összejönnétek... hogy egy 120 kilós szűzmária fuxos cigó maffiózó rommák.úrja a csajod heti egyszer?
Márpedig egy szerelmes csórikám miatt nem fogja feladni a zst.
"Nem voltam vele bunkó, soha. Imádom. Olyan mint egy Istennő."
Ezt a mentalitást gyorsan felejtsd el, nagyon egészségtelen, és bárkit kiborítana. Nyugodtan játsszátok el, hogy ő a te istennőd, te meg a rabszolgája, amíg benne vagytok a dom/szub játékotokban, de utána térj vissza a realitás talajára. Ha strici futtatja, akkor esélytelen, hogy pont te fogod őt megkapni magadnak, hiszen erősen fogják, és jó eséllyel talán pont a stricivel versenyzel. Ha pedig függetlenként dolgozik, akkor valószínűleg nem azért vállalja ezt a munkát, mert annyira egy monogám kapcsolatban képzeli el az életét.
De mindegy. Innentől kezdve te cseszed el az eddig tök jól fennálló üzleti kapcsolatotokat. Mosom kezeimet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!