Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek randizna velem az a prosti aki nélkül nem tudok élni?
Van egy tünemény, aki a Rosszlányokon hirdet. Már hónapok óta hozzá járok, több százezer forintot költöttem már az együttléteinkre.Nem vagyok gazdag, viszont magyar szinten jól keresek.
A lényeg az, hogy őrülten odáig vagyok érte. Ti hova hívnátok? Ő az aki megtestesíti az álmaimat. Olyan külsővel rendelkezik, ami számomra maga a csoda.
Értelmes, segítő szándékú válaszokat nagyon szívesen fogadok. Ne legyetek morálvigécek, nem érdekel, hogy mivel foglalkozik.
Nézd, szerintem te is evészavaros lennél, hogyha nap mint nap át kéne élned az ő életét. Amikor megáll Bp-n egy erős-mackós testű német kamionsofőr, aki Londonból Moszkvába fuvarozik, és szeretné már eldurrantani a puskát... de a hosszú ezer kilóméterek alatt, a fitymája alá beizzadva, a világon még soha nem látott mutáns gombafajok erjedtek le, és képeztek túrópáncélt. Képzeld el, ahogy megjelenik nálad ez a monster, letolja a farmert, elmegy fürdeni... de nyilván fél perces zuhany és a leglúgosabb szappan se tudja feloldani azt az felpeshedt ökoszisztémát, ami azon a nemiszerven képződött...
Szegény Azura elé odaáll Hans, majd próbálja az arcához dörgölni ezt a göcsörtös csúfságot,ami meredezik a bozontból... "Gyerünk, kapd be cica, gyeerünk, vedd be... vedd be cica"... Látom ahogy Azura a kis korcs szájacskájával próbálja betermelni a méretes büdös botot, miközben küzd a masszív hányingerrel.
Szerinted ezek után meg tud enni jóízűen egy omlós csirkét kéksajt kabátban, krokettel? Szalad ki a WC-be gurgulázni, mert már a krokett látványától is egyből beugrik neki Hans vargányás pélója :D
Te aztán erős képi világot varázsoltál elénk.
Fantáziadús emberke lehetsz és ezt nem személyeskedésnek szántam. Nyilván a hatás kedvéért, picit végletekben gondolkozva írtad le ezt a kommentárt.
Lehet :D de amit bemásoltam beszámoló és törölt Beszamolok acc, az valódi... ezt bizony neki írták.
Szóval sanyarú sors a prostiélet azért. Főleg mert nem mondhat nemet. Ha mond, akkor kapja a beszit, és már oda is az üzlet.
# 69/69
Még találtál hasonló jellegű beszámolókat?
Amúgy várom, hogy ismét felbukkanjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!