Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek randizna velem az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek randizna velem az a prosti aki nélkül nem tudok élni?

Figyelt kérdés

Van egy tünemény, aki a Rosszlányokon hirdet. Már hónapok óta hozzá járok, több százezer forintot költöttem már az együttléteinkre.Nem vagyok gazdag, viszont magyar szinten jól keresek.

A lényeg az, hogy őrülten odáig vagyok érte. Ti hova hívnátok? Ő az aki megtestesíti az álmaimat. Olyan külsővel rendelkezik, ami számomra maga a csoda.

Értelmes, segítő szándékú válaszokat nagyon szívesen fogadok. Ne legyetek morálvigécek, nem érdekel, hogy mivel foglalkozik.

2016. okt. 29. 17:36
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/85 anonim ***** válasza:
Esetleg arra megkérhetlek, hogy majd számolj be az eredményről? Hátha másnak is tanulságos lenne az eset (akár bátorításként, akár elrettentésként, az eredménytől függően...).
2016. okt. 29. 20:47
 22/85 anonim ***** válasza:
Szerintem ne közvetlen a fizetett dolog után hívd el. Lehet jobb lenne elválasztani a kettőt.
2016. okt. 29. 20:53
 23/85 anonim ***** válasza:
Már ha nem csomagolják be a maradványait sztaniol papírba és küldik el inverz Nyilas Misiként az anyjának.
2016. okt. 29. 20:53
 24/85 anonim ***** válasza:
Nem Melaninak hívják véletlenül? RLről..
2016. okt. 29. 20:56
 25/85 A kérdező kommentje:
Azurának hívják és az RL-ről van.
2016. okt. 29. 21:00
 26/85 anonim ***** válasza:
Ez a nyalókás, Hello Kitty-s képekkel rendelkező loli? Háát, ízlések és pofonok, érted. Én csak azt tudom mondani: élőben biztos szebb. Mindenesetre felejtős. Biztos strici futtatja, hiszen ha maszekban nyomná, akkor tudna normálisan enni, nem lenne ilyen csont és bőr szegény. Esélytelen.
2016. okt. 29. 21:14
 27/85 A kérdező kommentje:

Igen, ő az. Én a nagyon vékony lányokat kedvelem. Számomra ő maga a tökély.

Miből gondolod, hogy stricije van?

2016. okt. 29. 21:16
 28/85 anonim ***** válasza:
82%

Ugyan ne légy naív... minden jobb csajt megbillogoznak előbb utóbb. Függetlenül nem csinálhatják. Nehogy azt hidd, hogy egy feketén működő milliárdos iparra nem teszi rá a kezét az alvilág / keményvonalas legények.

De úgy látom ott követted el az első hibát, hogy kiírtad ide, ahonnan ráadásul törölni se lehet. Azurát sokan ismerik, nekem is bent volt a kedvencekbem már régen, de végül nem látogattam meg, mert túl gebe nekem.

... most már csak várnod kell, hogy mikor bombázzák tele a postaládáját/ csörgetik meg a Gyökerikérdések trolljai, hogy egy őrült rajongó arcevő Hannibal fülig szerelmes belé, és a randi után ő lenne a fő fogás, párolt zöldséggel és hasábbal :D

Nem, nem én leszek a troll, de mások megteszik. Legalább megtanultad...ez a net pöcegödre.

2016. okt. 29. 21:44
 29/85 A kérdező kommentje:
Miből gondolod, hogy sokan ismerik?
2016. okt. 29. 21:47
 30/85 anonim ***** válasza:
72%

Mit vártál, prosti... ráadásul régebb óta tolja úgy rémlik. A hirdetését már elég régóta látni.

Sok vendége lehetett...

Legyen eszed. Ez a dolog esélytelen. Ha tovább mész, lehet tényleg egy nejlonzacskóban végzed egy kukában. A stricik nem szarral gurigáznak. Ha el akarsz vemni tőlük egy havi százezreket termelő árut, akkor meg fogják védeni a területüket.

2016. okt. 29. 22:20
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!