Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek randizna velem az a prosti aki nélkül nem tudok élni?
Van egy tünemény, aki a Rosszlányokon hirdet. Már hónapok óta hozzá járok, több százezer forintot költöttem már az együttléteinkre.Nem vagyok gazdag, viszont magyar szinten jól keresek.
A lényeg az, hogy őrülten odáig vagyok érte. Ti hova hívnátok? Ő az aki megtestesíti az álmaimat. Olyan külsővel rendelkezik, ami számomra maga a csoda.
Értelmes, segítő szándékú válaszokat nagyon szívesen fogadok. Ne legyetek morálvigécek, nem érdekel, hogy mivel foglalkozik.
Igen, ő az. Én a nagyon vékony lányokat kedvelem. Számomra ő maga a tökély.
Miből gondolod, hogy stricije van?
Ugyan ne légy naív... minden jobb csajt megbillogoznak előbb utóbb. Függetlenül nem csinálhatják. Nehogy azt hidd, hogy egy feketén működő milliárdos iparra nem teszi rá a kezét az alvilág / keményvonalas legények.
De úgy látom ott követted el az első hibát, hogy kiírtad ide, ahonnan ráadásul törölni se lehet. Azurát sokan ismerik, nekem is bent volt a kedvencekbem már régen, de végül nem látogattam meg, mert túl gebe nekem.
... most már csak várnod kell, hogy mikor bombázzák tele a postaládáját/ csörgetik meg a Gyökerikérdések trolljai, hogy egy őrült rajongó arcevő Hannibal fülig szerelmes belé, és a randi után ő lenne a fő fogás, párolt zöldséggel és hasábbal :D
Nem, nem én leszek a troll, de mások megteszik. Legalább megtanultad...ez a net pöcegödre.
Mit vártál, prosti... ráadásul régebb óta tolja úgy rémlik. A hirdetését már elég régóta látni.
Sok vendége lehetett...
Legyen eszed. Ez a dolog esélytelen. Ha tovább mész, lehet tényleg egy nejlonzacskóban végzed egy kukában. A stricik nem szarral gurigáznak. Ha el akarsz vemni tőlük egy havi százezreket termelő árut, akkor meg fogják védeni a területüket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!