Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szex nélkül is lehet normális egy kapcsolat?
Szeretni tudják egymást. De én a barátaimat is szeretem mégsem járok velük. :D Egy párkapcsolathoz biza kell a szex egy bizonyos kor fölött, nyilván egy 13 éves megvan nélküle.
24F
Elvileg miért ne... Simán...
Szerintem a gyakorlatban ez kivitelezhetetlen. Miért amúgy?
Teljesen kizárt.
Aki szerelmes, az kívánja is a másikat.
Illetve a páromat az is megkülönbözteti mindeni mástól, hogy kizárólag vele szexelek.
Erre pedig a legtöbb ember élete végig vágyik, ha épp már a potenciagondok miatt behatolás nincs is, az intimitásra akkor is van igényük.
Nekem biztos, hogy nem, mert nálam a jó kapcsolat alapvető része a jó szex.
És valaki írta a terhességet. Hát, én voltam kismama, de végig együtt voltunk, a végén egyedül nem, amikor már kórházban feküdtem, illetve amikor volt az a bizonyos 6 hét. De nyilván ennek egészségügyi okai vannak és ez egy átmeneti állapot, ahol nem az élvezeteket helyezi előtérbe az ember, ettől függetlenül, a falat kapartam már annyira akartam. Csak nem lehetett.
Szóval nálam nem működik a kapcsolat szex nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!