Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki a jobb a szexben egy közepesen nagymellű 35 éves nő például vagy egy 20 éves csaj ?
Figyelt kérdés
okt. 10. 18:30
101/215 A kérdező kommentje:
Kiváncsi lennék amúgy arra őszintén a moderátorok vajon mit gondolhatnak magukban mikor a posztomat meg nézik szerintem azt hogy tiszta hülyék vagyunk xD
okt. 10. 21:55
103/215 anonim válasza:
Moderátorok most jó arcok, pacsi nekik! :D Remélem Ti is élveztétek, kedves modik! Ez csak a demo verzsön, ez ingyenes, a prémium verzióra előfizethettek majd valahol XD
104/215 anonim válasza:
Nem is kicsi!!!! Hééééj!!! Barátom🥺️🤗🤗🤗 Tudtam én, hogy TE vagy az! Éreztem! 😜😜
105/215 A kérdező kommentje:
Majdnem összegyűlt 100 komment még soha nem kaptam ennyi választ mióta itt vagyok pedig jó pár évet lehuztam már én is az oldalon.
okt. 10. 21:58
107/215 A kérdező kommentje:
Virtuálisan megbontunk egy pezsgőt xdd
okt. 10. 22:00
108/215 anonim válasza:
Hajajajajajaj.... ha elkezdek inni, nem tudok leállni, aztán még a végén tényleg ott találom magam e két kedves hölgy között XD
109/215 cinderella_ válasza:
Khm.. szóval Ti már összemelegedtetek korábban? 😅
Ezek az anonim nickek aztán sokat segítenek. Hogy találunk újra egymásra? 🤭
Ha meg lesz a dugógépem, meghívok mindenkit, kipróbálhatjátok. 🤭
110/215 cinderella_ válasza:
Nélküled nem kezdünk semmibe. 🤭 Bemelegítés se lesz. 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!