Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki a jobb a szexben egy közepesen nagymellű 35 éves nő például vagy egy 20 éves csaj ?
Figyelt kérdés
okt. 10. 18:30
61/215 cinderella_ válasza:
Engem kihagytál. A 170cm 20 éves lány csak fikció. ☝️
62/215 anonim válasza:
Nyugi, én nem foglak már elfelejteni soha! (soha=kövi 2 óra) XD Lényeg, hogy engem jópofának tart! Jólesik a kis lelkemnek! 🥺️😂😂😂😂
63/215 anonim válasza:
Mármint hogy 2 vagy annál több. Mert ugye írtad hogy kellene még a +1 faroknál több. Azthiszem.😀😀Valahogy így értelmeztem. Na és mivel nálunk(1 pár) "csak" egy farok van, így rögtön felajánlottuk a dildókat és a bi oldalt😁🥰
64/215 anonim válasza:
63. Igy már érthető, jöhettek 😂40es
65/215 anonim válasza:
Hagyjuk a párommal iszogatunk😀😀 Csak fikció???🥲😭 Megint túlságosan hittünk az internet lehetősegeiben😀
66/215 anonim válasza:
De ugye én azért jópofa vagyok?? Puszillak titeket! 😚😚❤️️❤️️
67/215 anonim válasza:
Persze-persze 63😀😀😀 nem csapsz be minket😁
68/215 anonim válasza:
Persze hogy jó pofa vagy. Ha találtunk volna a legelején (bő 2 éve) ilyen párt vagy nőt akik olyanok mint te, akkor nem biztos hogy elkezdünk swinger klubba járni:)
69/215 cinderella_ válasza:
Én is jópofának tartalak, magadhoz láncoltál az elrablós leírásoddal. 😍Lenyűgöztél a magasság számításoddal.
De elfogadom persze, hogy Te már a 40-esé vagy. 😘😇
70/215 anonim válasza:
Ohh, ez kedves tőled, de engem nem vonz annyira a többes, csak szeretek játszani 😂😂😂😂 Fantázia meg szabad na XD És finoman szólva élénk az én kis fantáziám 😜 Sajnálom ha komolyan vetted, vagy bárki komolyan vette XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!