Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki a jobb a szexben egy közepesen nagymellű 35 éves nő például vagy egy 20 éves csaj ?
Pont 69... nem lehet véletlen XD Hol a 40-es? Szerinte nem vagyok jópofa? Hélóóóó!!!! Ha nem hív jópofának, a tiéd vagyok!!! XD
Sajna én csak a klasszikus én+1 nő felállást szeretem :D De nektek sok sikert kb. bármihez. Aranyos vagy! 😊
Megvártam, hogy jópofának tart-e. 🤭
Én se vettem komolyan... vissza is pakoltam a csipkés fehérneműm a fiók mélyére. 😅
Én nem bántam volna, ha több a punci, mint a kuki. Csak így a végére megjegyzem. 🤭
Jaaaj de jó ezt hallani! :D Túl jól játsszátok, picit már meg is ijedtem, hogy jópofa helyett szemét köcsög leszek, mert csak játszottam XD Amúgy pont az ilyen őrültségek, huncutságok hiányoznak sokszor itt... Régebben annyi ilyen volt, ááá de jó volt régebben a gyakori! :D Puszilom mindannyiótokat! Feldobtátok az estém! 😊😊
76....
Te aztán tudod magasra dobni a labdát 😁(pár)
Jó éjszakát pár! 😘
Reggel? Reggelre itt meg lesz kötözve valaki.🤭
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!