Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki a jobb a szexben egy közepesen nagymellű 35 éves nő például vagy egy 20 éves csaj ?
Figyelt kérdés
okt. 10. 18:30
92/215 anonim válasza:
Imádlak titeket😘
Örülök, hogy segíthettünk! 😂😂😂😂😂
93/215 cinderella_ válasza:
Kérdező:
Határozottan a 35+ nyert. 😅 Bár a mellekre nem tétünk még ki. 🤔 Azt én még ellenőrzöm neked.
94/215 anonim válasza:
90. Igen én hetero vagyok de megnézném mit csináltok. 40es
95/215 anonim válasza:
Nono! Kérem hölgyem, hát a melleket ellenőrzöm szívesen én is! Ti nők nem láthattok a mi szemünkön keresztül, biztosra kell menni! 😂😂
96/215 anonim válasza:
Szabad kérdeznem, hogy férjnél vagy-e? Valami azt súgja, hogy beszéltünk mi már. 😂😂😂😂
97/215 anonim válasza:
94. Te most a jópofa srác vagy?
Szerintem is beszéltünk már. Igen férjnél vagyok.
98/215 anonim válasza:
Ha az vagy akinek gondollak, akkor: ❤️️❤️️❤️️❤️️❤️️❤️️❤️️❤️️❤️️❤️️❤️️❤️️❤️️❤️️❤️️❤️️🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗😘😘😘😘😘😘😘😃😃😃
Nem felejtek ám!
99/215 anonim válasza:
Jaa igen, 95,96,98 én vagyok. :D Meg ez is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!