Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki a jobb a szexben egy közepesen nagymellű 35 éves nő például vagy egy 20 éves csaj ?
Figyelt kérdés
okt. 10. 18:30
121/215 A kérdező kommentje:
Vagy ti?
okt. 10. 22:22
123/215 A kérdező kommentje:
Legalább fel dobtam az estét felpörgettem kicst a nézettséget pillanatok alatt profi vagyok 😅
okt. 10. 22:23
124/215 A kérdező kommentje:
kicsit
okt. 10. 22:24
125/215 anonim válasza:
Viheted a dicsőséget, viszem a nőket. Deal! 😂😂😂😂
126/215 A kérdező kommentje:
Megegyeztünk xd
okt. 10. 22:26
127/215 anonim válasza:
Mi? Neeem!! Dehogy! Hülyültem! Jöhetsz te is, hisz meghívott a kedves hölgy, a hölgyek szava pedig szent! 😃
128/215 cinderella_ válasza:
Jópofa srác, 69-nél ne a szájba vágáson aggódj. A nyelved ne csípje oda a gép. 🫢
" én 30 éves nő vagyok, csak van farkam! Ne ítélkezzen senki! XD"
Kettő az egyben, még jobb! ☝️🤣
129/215 cinderella_ válasza:
Kérdező, holnap is tegyél fel hasonlóan értelmetlen kérdést és jövünk, kiszámoljuk. 🤣
130/215 anonim válasza:
Mondjuk jogos, lehet fáradok... valamiért az volt bennem, hogy pofán tud baszni, de jobban belegondolva ilyen csak akkor történhetne ha életre kelne ésszándékosan tenné. Az meg már Terminátor... xD
Jóvanna nem vagyok nő :D Magácska hány éves, kedves cinderella?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!