Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki a jobb a szexben egy közepesen nagymellű 35 éves nő például vagy egy 20 éves csaj ?
Kávé az jó.., kis pia tegnap este volt utánna volt egy kis szex is 😀
Most reggel a piát kihagyjuk😁A többi jöhet😊
Egyébként ti melyik megyében éltek?
Jó reggelt a kedvenc páromnak! 😃😃 Ha egy nap kedvet kapnék hármashoz, hozzátok fordulnék az tuti. Bár nem hiszem,hogy eljönne egy ilyen nap, de soha ne mondd, hogy soha. 😂
Ha szimpik vagyunk egymásnak kedves 40 szivesen veszünk...😊
De talán túl messzire vagy😁 Mi GyMS.😁
Jó pofa: soha nem lehet tudni, de ha ugyérzed ez nagyon nem neked való akkor ne vágj bele.😄
Jaaaj, az ország 3 különböző pontja pont. XD
Persze, csak akkor vágnék bele ha tényleg hirtelen ez lenne a nagy vágyam. 😃 Viszont fantázia szinten, játékból kb. bármi izgalmas számomra... olyan is amit ide nem szabad kiírni... 😂😂😂 De na, a fantáziának pont az a lényege, hogy meg lehet tenni olyat is, amit amúgy sose tennél meg, de érdekes a gondolat.
A 20 centi már mosolyt csalt az arcomra. 😅🤭
Én nem kévézok, alkoholt csak kiöntöm, meg nem iszom. Mi mást tudnál a szervezetembe juttatni? 🤔
Igazság szerint én reggeli kukit vártam. De majd akkor bekapcsolom a gépet. 🤭
Mindenkinek jó reggelt! 😘
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!